Sverige vs Mexiko: vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM?

söta mexikanska kvinnor

Snyggaste fansen inför Sverige Mexiko Fotbolls VM

Sverige vs Mexiko – vem har snyggast fans på fotbolls VM? Klura på den där i några sekunder. Imorgon eftermiddag kommer det vara dags för den efterlängtade avslutningen i gruppspelet mellan Sverige och Mexiko. Det blir en hård duell mellan den Sveriges VM trupp och Mexikos VM trupp. Den succéartade mexikanska truppen har presterat över allas förväntningarna, och lite mer.

Sverige måste vinna mot Mexiko för att avancera vidare till åttondelsfinal i VM . Frågan är ifall Blågult kommer att klara av att vinna den här matchen? Självklart kommer man kunna det trots att nordamerikanerna är favoriterna i dagens kamp. Sverige har trots allt spelat fint i turneringen och var väldigt nära att ta poäng mot Tyskland senast. Se och spela på fotboll live =>

Riskfria spel och freebets på Sverige:500 kr =>, 1 000 kr => & 25 kr freebet =>

Tips på bästa odds på Sverige mot Mexiko (2): 10,00 &  16,00

Sverige vs Mexiko: vem har de snyggaste fansen i fotbolls VM?

Bästa fansen inför Sverige Mexiko Fotbolls VM

Det blir även en duell mellan den svenska och mexikanska klacken. De svenska och mexikanska fansen kommer att få en avgörande roll i vem som till slut tar hem den här matchen och går vidare i VM . Därav har vi samlat lite bilder på svenska och mexikanska fans. Kolla gärna in bilderna på fansen – vem har snyggast fans på fotbolls VM – Sverige eller Mexiko?

Sverige vs Mexiko: snyggaste svenska fansen på fotbolls VM

Här är några av de fansen som vi sett under VM i Ryssland. Hur står sig de svenska fansen jämfört mot de mexikanska när det gäller arenafansen. För svensk del så kanske det här är något som kan bringa in lite tur. Det svenska landslaget har ju rent generellt varit kända för att ha väldigt bra fans. Så kanske kan svensk fotboll gynnas av att ha bra supportrar på läktarna under matchen mot Mexiko?

svenska fans fotbolls VMsnygga svenska fans fotbolls vm svenska tjejer fotbolls vm  svenska fans vm i fotboll  snygga svenska tjejer fotbolls vm snygga och söta svenska fans fotbolls vm svenska kvinnliga fans fotbolls vmsexiga tjejer Sverige fotbolls vm

Sverige Mexiko tips inför matchen

Kan Sverige klara av att ta en poäng mot Mexiko? Skulle det ske så kan Sverige sedan kryssa mot Mexiko, och då lite chockerande gå vidare i gruppen för just Mexiko. Det här hade förstås varit en av de större skrällarna som skett inom svensk fotboll.

Att Sverige skulle kunna sluta tvåa var inte den största skrällen någonsin. Men om det kommer att ske på mexikanernas bekostnad så vore det något som skulle chockera en hel fotbollsvärld.

Så stora är Sveriges chanser mot Mexiko enligt oddsen:

Odds på Mexiko-vinst (1): 2,44
Odds på Oavgjort (X): 3,30

Odds på Sverige-vinst (2): 3,30
Förhöjt odds på Sverige-vinst (2): 10,00
Bäst odds på Sverige-vinst (2): 16,00

Odds på Mexiko eller Oavgjort (1 X): 1,38
Odds på Mexiko eller Sverige (1 2): 1.36
Odds på Sverige eller Oavgjort (2 X): 1.60

Superodds Sverige Mexiko odds – bästa odds tips mål!

Odds båda lagen gör mål: JA (1,95) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,62

Se uppdaterade odds här =>

Sverige vs Mexiko: snyggaste mexikanska fansen på fotbolls VM

Även de olika Mexikanska supportrarna har gjort sig kända för att hålla en hög nivå. Vad det gäller mexikansk del så kanske det behövs extra mycket. För efter att ha förlorat sina första match mot Mexiko, i VM-premiären för mexikanarna, så är de nu rejält pressade mot blågult. Något som gör att de kanske behöver lite extra hjälp inför den här nordeuropeiska bataljen.

mexikanska fotbolls fans VMsöta mexikanska kvinnor  Mexikanska fans 

För mexikansk fotbolls del så vore det ju förstås ett stor besvikelse om de inte ens gick vidare från gruppen. Kanske framför allt med tanke på att de vann de två första matcherna. Hur som helst så har de fortfarande goda chanser att gå vidare. Men då behöver de ju åtminstone ta en poäng mot Sverige, något nordamerikanerna vinner gruppen på.

Skulle Sverige vinna så kan Mexiko fortfarande gå vidare, alltså till och med vid en förlust. För säg att det blir så att Blågult vinner med många mål, och mexikanerna också gör det – då kan Mexiko sluta tvåa. För så länge Mexiko åtminstone gör lika många mål som Tyskland gör, eller fler, så kommer mexikanerna vara garanterade en andraplats i gruppen, även vid förlust. Men det är klart att båda lagen gärna tar hem en trepoängare, för att på så vis öka chanserna att bli gruppetta och slippa möta Brasilien i en åttondelsfinal VM .

Sverige vs Mexiko: vem har de sexigaste fansen i fotbolls VM?

Tips inför Sverige Mexiko matchen

Inför Blågults nästa match i VM så har vi skrivit en hel del inför matchen. Se TV kanal, TV tider och stream. Kolla in allt från Sverige Mexiko startelvor till H2H och laguppställningar. Nu är du redo för match! Ta även en titt på Sveriges kommande matcher i VM!

För dig som vill kolla på matchen – så kan du se matchen här =>

För dig som ska se och spela på Sverige mot Mexiko – se odds tips och speltips för att få superodds och förhöjt odds på Sverige:

Förhöjt odds på Sverige-vinst (2): 10,00
Bäst odds på Sverige-vinst (2): 16,00

Ordinarie 1×2 odds på Sverige Mexiko:

Odds på Mexiko-vinst (1): 2,44
Odds på Oavgjort (X): 3,30
Odds på Sverige-vinst (2): 3,30

Odds på Mexiko eller Oavgjort (1 X): 1,38
Odds på Mexiko eller Sverige (1 2): 1.36
Odds på Sverige eller Oavgjort (2 X): 1.60

Sverige Mexiko odds mål:

Odds båda lagen gör mål: JA (1,95) NEJ (1,81)

Över 2,5 mål: 2,30
Under 2,5 mål: 1,62

Se uppdaterade odds här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply