Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018?

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018?

Vilka får Sverige möta i åttondel i fotbolls VM 2018?

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018? Det är det som vi frågar oss just nu. Skulle Sverige lyckas vinna mot Mexiko, vilket förväntas för att Sverige ska gå vidare i VM, så kommer Sverige att gå till åttondelsfinal.  Se matchen live här =>

Riskfria spel på Sverige vs Schweiz: 1 000 kr riskfritt => + 200 kr gratisspel =>

Tips på bästa odds: Sverige vinna över Schweiz (10,00 & 10,00), till kvartsfinal (10.00) + vinna VM (100.00)

Det här är ju det vi alla hoppas på, och då gäller det att vilken grupp i VM 2018 som Sverige ska spela mot. Det kommer att handla om Grupp E, där vi hittar Brasilien tillsammans med Schweiz eller Serbien. Även Costa Rica finns där, men de kan inte gå vidare.

Bäst odds på Sverige VMOddsFörhöjt odds
Sverige vinna över Schweiz2.9010.00 & 10.00
Sverige vidare till kvartsfinal10.00
Odds Sverige vinner VM61.00100,00
Odds Sverige två bästa i VM23.00

De får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018

Sverige vann tredje matchen med 3-0 mot Mexiko och Tyskland förlorade mot Sydkorea med otroliga 2-0. Efter att ha vunnit gruppen så kommer Sverige att få möta tvåan i Grupp E. Det handlar troligtvis om Schweiz eller Brasilien, men kan alltså även bli Serbien. Sverige kommer få möta i åttondelsfinal 2018

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal? De här lagen går vidare till åttondel i fotbolls VM 2018!

Så det finns tre lag som Sverige får möta i åttondel ifall de går vidare, och de ska vi titta igenom de nationerna genom att se på spelartrupperna. Det är alltså tre lag som Sverige, i praktiken, kommer att kunna spela emot. Så vilka kommer Sverige möta i åttondelsfinal? Det ska vi syna nu. Häng med, och spana gärna in Sveriges spelschema VM 2018, för att ha bättre koll.

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018?

Lag som Sverige får möta i åttondelsfinal i VM 2018

Ja, Sverige har ju alla chanser att gå vidare. För när vi kollar på hur går lag vidare i VM med samma poäng så ser vi ju faktiskt att den svenska landslaget har goda chanser att lyckas med det. Men samtidigt gäller det att svenskarna spelar så bra som det bara går.

Det kommer ju behöver en vinst mot Mexiko, något som vi dock ska gå igenom mer om. Nu kommer fokus att hamna på att syna Grupp E i VM 2018, det vill säga de lagen som Sverige kommer att kunna spela emot.

Det svåraste blir förstås Brasilien, i alla fall på pappret. Men sen kan det bli Schweiz, och samtidigt som serberna ligger och strular där i bak. Så vilket lag får Sverige möta i VM 2018?

Vilka får Sverige möta i åttondel fotbolls VM 2018?

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018?

Det är alltså några av de här lagen som Sverige kan möta i Fifa Fotbolls-VM. För Sveriges motståndare i VM åttondelsfinal kommer att tittas på nu. Vilka föredrar ni? Vill du se lagens chans och spelschemat i VM? Ta en då titta på slutspelsträd 2018 VM för att hänga med precis vad som kommer att hända.

Sverige kan möta Brasilien i åttondelsfinal VM 2018

Det troliga är ju att Sverige kommer tvåa (om Blågult vinner mot Mexiko). Samtidigt ser det ju som att Brasilien vinner sin grupp till slut. Om det här blir fallet så kommer ju Sverige att få möta Brasilien i VM 2018 åttondelsfinal.

Det blir inte enkelt, Brassarna har ju en helt fantastisk trupp, där inte minst PSG-stjärnan Neymar finns med, så den brasilianska VM-truppen blir riktigt svår för Sverige. Det svenskarna dock kan trösta sig med är det faktum att de spelade bra mot Tyskland, och då går det ju också att göra mot Brasilien.

Sverige kan möta Schweiz i åttondelsfinal VM 2018

Faktum är ju att det inte är omöjligt att Sverige får ta sig an Schweiz VM trupp 2018 i en eventuell åttondelsfinal. Medan schweizarna möter redan utslagna Costa Rica, så kommer Brasilien ta sig an ett svårt Serbien.

Kanske blir det då så att Schweiz vinner gruppen före Brasilien eller Serbien. Men dessutom kan det ju sluta som så att Sverige faktiskt kommer etta i sin grupp. Något som då gör att Schweiz, som ändå verkar bli tvåa, blir motståndaren.

Sverige kan möta Serbien i åttondelsfinal VM 2018

Vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018? Det är inte lika troligt, men faktum är ju att Sverige kan få möta Serbien i åttondelsfinal. Den serbiska VM truppen har dock en oerhört tutt uppgift framför sig. Det handlar om att de måste vinna mot Brasilien inför den sista gruppspelsmatchen.

Det här är vad som får klassas som något väldigt svårt. Men samtidigt så har Serbien spelat bra medan brassarna har skakat. Så kanske får vi se ett Sverige i åttondelsfinal 2018 mot Serbien. Det vore ju inte helt fel.

Hur går Sverige vidare i gruppen till åttondelsfinal?

Innan vi frågar oss vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018 så är det bra att hålla koll på hur Sverige faktiskt tar sig dit. Det handlar om hur Sverige går vidare i VM 2018. Det här är något som Silly Season Sverige ska ta och gå igenom nu. Vi har ju odds på vilka går vidare i VM, och det ser ju bland annat ut så här för svensk del:

OddsVinna Grupp FTvåa Grupp F
Sverige7,003,00
Tyskland4,751,07
Sydkorea51,00
Mexiko1,391,29

Det går ju, väldigt tydligt, att se att Sverige inte är några favoriter att gå vidare. Men faktum är att Blågult får spela semifinal vid vinst i den sista matchen mot Mexiko. Då spelar ju inga andra resultat någon roll.

För en svensk trepoängare kommer att göra att Sverige slutar som sämst tvåa. Men gör vi samtidigt fler mål än Tyskland så kan det innebär att Sverige till och med vinner gruppen. Så ja, det kan bli ett riktigt getingbo inför den avslutande omgången.

Vilka får Sverige möta i åttondel?

Mer om vilka får Sverige möta i åttondel i fotbolls VM 2018

För info om Sveriges matcher i VM 2018 se TV-kanaler och TV-tiderSveriges kommande match i VM är Sverige vs Mexiko som spelas på onsdag. Se Sverige Mexiko laguppställning, speltips, TV kanal och TV tider för mer information inför matchen.

Vi har fått se en hel del underbara saker i det här mästerskapet, allt från mål till många straffar i VM 2018 och även något nytt. Det var ju första gången som VAR används i VM. Men framför allt så blir det allra läckra mål och spännande matcher som vi kommer att minnas. Vare sig det var i en match som Sverige spelade, eller för något annat land. Så vilka får Sverige möta i åttondelsfinal VM 2018 får vi se, men vi hoppas ju att Blågult tar sig dit till att börja med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply