PSG sätter prislapp på Marco Verratti

PSG sätter prislapp på Marco Verratti

Verratti kan lämna PSG till sommaren

Enligt italienska Sport Mediaset kommer Paris Saint-Germain inte att sälja mittfältaren billigt. Uppgifter menar att den köpande klubben måste betala minst 85 miljoner euro för spelarens tjänster.

Redan när Marco Verratti spelade i Pescara för fem år sen jagades han av i stort sätt alla europeiska storklubbar. Tillslut blev det en flytt till Paris Saint-Germain där han under sina snart fem säsonger i klubben vuxit ut till en av stöttepelarna i Unai Emerys lagbygge. Italienaren trivs i den franska huvudstadsklubben men efter att Zlatan Ibrahimovic lämnade Parc des Princes sommaren 2016 blev det alltmer oklart om mittfältaren skulle fortsätta sin karriär i klubben eller om det skulle bli ett klubbyte. Tillslut valde Verratti att stanna ytterligare en säsong men nu kan han vara inne på sina sista månader i klubben.

Enligt italienska Sport Mediaset har PSG fått in flertalet bud på spelaren och nu har man även satt en prislapp för den som vill köpa loss spelaren: 85 miljoner euro.

Verratti, vars kontrakt sträcker sig till sommaren 2021, förlängde sitt kontrakt så sent som i början av augusti månad förra året men efter att laget haft problem i ligaspelet kan mittfältaren nu alltså vara på väg bort.

Flera klubbar är intresserade av italienaren, däribland Juventus, Barcelona, Chelsea, Inter och Real Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply