Marco Verratti: Jag kan gå till Barcelona

Paris Saint-German-stjärnan Veratti: Jag kan tänka mig en flytt till Barca

Paris Saint-Germans mittfältsstjärna, Marco Veratti, har varit en eftertraktade spelare av samtliga europeiska toppklubbar, inte minst Barcelona. Nu erkänner italienaren att han troligtvis skulle kunna gå till den katalanska storklubben.
– Vilken spelare skulle tacka nej till en klubb som Barcelona? säger han enligt den spanska tidningen AS.

Det är många som vill lägga vantarna på den skicklige mittfältaren Marco Verratti. Den italienska landslagsmannen är en grovjobbare som arbetar väl defensivt, men han kan samtidigt bidra till sitt lags offensiva spel. Med det i bakhuvudet är det inte konstigt att storklubbar som Manchester United, Real Madrid och här sist Barcelona velat lägga beslag på honom.

Barca uppges behöva en ersättare till Andres Iniesta. Denis Suarez, fostrad i klubben, är ett tänkbart namn, men La Liga-laget kan komma att köpa in den redan färdige superstjärnan Verratti.

Skulle inte kunna tacka nej

Ligue 1-stjärnan, som redan tjänar oerhört bra i PSG, skulle trots det – även om han kommer tjäna bra i Barcelona – kunna tänka sig att lämna Frankrike till sommaren för en flytt till Katalonien.

– Även om jag känner mig hemma i Paris och vi har något bra på gång, vem skulle kunna tacka nej till Barcelona? Jag skulle nog inte gjort det. Det är världens bästa fotbollslag och har den bästa tänkbara trion i fram som kan skapa målchanser från ingenting, säger PSG-stjärnan till spanska AS.

Barcelona vann den senaste ligamatchen med 6-0 mot Alaves. Nästa match är i Champions League mot just PSG innan de möter Madrid-laget Leganes till helgen. 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply