Marco Verratti: ”Därför tackade jag nej till Real Madrid”

Marco Verratti: "Därför tackade jag nej till Real Madrid"
bet365

Verratti berättar om Real-nobben

Förra sommaren var Real Madrid på jakt efter Paris Saint-Germains mittfältare Marco Verratti. Nu berättar italienaren om varför han tackade nej till den spanska storklubben. 

Marco Verratti flyttade 2012 från italienska Pescara till Paris Saint-Germain, trots intresse från flera italienska storklubbar. Övergångssumman låg då på 12 miljoner euro och mittfältaren har sedan dess varit en viktig kugge i den franska toppklubben. Förra sommaren kunde det dock ha blivit ett klubbyte för Marco Verratti, för RAI Sport berättar han om Real Madrids intresse.

– Madrid? Deras intresse var väldigt trevligt. Det är inte varje dag Real Madrid frågar efter dig, men när jag är lycklig i en klubb vill jag inte börja förhandla med en annan. Jag vill vinna saker i PSG-tröjan, säger Marco Verratti.

En liten flört smyger sig dock in i intervjun med den italienska teve-kanalen. När Verratti får tippa de europeiska ligorna tvekar han inte på att lägga sitt La Liga-tips på ”marängerna”. Dessutom hyllar han Pep Guardiolas Manchester City.

Real Madrid kommer fira triumfer i Spanien, PSG vinner i Frankrike, Juventus i Italien och Manchester City vinner i Premier League. Guardiolas lag är inte i bästa form just nu men jag tycker de är bäst i Premier League, säger Verratti till RAI Sport.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply