Arsene Wenger drömmer om tränarjobb i Real Madrid

bet365
Arsene Wenger drömmer om tränarjobb i Real Madrid

Real Madrid – Arsene Wengers drömklubb

Efter att ha tackat nej till att tredubbla sin lön i Kina pratades det mycket om en förlängning med Arsenal. Wenger har dock klart för sig vilken hans nästa klubb ska vara, Real Madrid.

Vem som kommer träna Arsenal efter säsongen är fortfarande oklart. Arsene Wenger har kontrakt med den engelska huvudstadsklubben som sträcker sig säsongen ut och har ännu inte accepterat någon förlängning med klubben. Tidigare har det rapporterats att fransmannen ska ha ett kontraktsförslag på bordet från Arsenals sida där man vill förlänga till och med sommaren 2019, men ännu har inget skrivits på.

Enligt The Telegraph ska tränaren ha nobbat ett bud från Kina men inte förlängt med Arsenal, detta på grund av en anledning. Tidningen skriver nämligen att Arsene Wenger drömmer om att träna Real Madrid efter att ha spenderat nästan två decennium hos Gunners. Man skriver även att Real Madrids president Florentino Pérez ska ha gett Wenger möjligheten att ta över tränarposten i klubben, men endast om Zinedine Zidane inte skulle klara av jobbet som tränare.

Arsenals nya kontraktsförslag till Wenger ligger på 10 miljoner pund per säsong och sträcker sig över de två kommande säsongerna. För närvarande har 67-åringen drygt 8,3 miljoner pund per säsong i lön.

Nästa match för Arsenal är borta mot Liverpool den 4 mars.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply