Real Madrid har tröttnat på Karim Benzema

Real Madrid har tröttnat på Karim Benzema

Benzema – allt närmare flytt i sommar

Trots att fransmannen inte levererat som tidigare säsonger har Karim Benzema fått starta under Zinedine Zidane, men nu har klubben tröttnat.

Karim Benzemas tid i Real Madrid ser allt mer ut att komma till sitt slut. Fransmannen anslöt till klubben 2009 och har aldrig riktigt hållit den jämna form som krävs för en anfallare i Real Madrid. Spelaren har endast gjort ett mål på de nio senaste matcherna men trots det har Zinedine Zidane låtit som landsman starta. Nu kommer dock uppgifter om att klubbledningen ska ha tröttnat på spelaren och därför kommer att försöka sälja honom under transferfönstret i sommar..

Karim Benzema har vid flera tillfällen blivit utvisslad av Santiago Bernabéu på grund av de usla insatser som 29-åringen stött för under det senaste året, detta tillsammans med händelser utanför planen. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och har en lön på 150.000 pund i veckan.

Den spanska huvudstadsklubben fattas inte namn för att ersätta Benzema. Vid flera tillfällen har det pratats om potentiella värvningar av flertalet spelare, bland annat Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) Paulo Dybala (Juventus) och Sergio Agüero (Manchester City).

Sergio Agüero vill til Real Madrid i sommar

Sergio Agueros tid i Manchester City ser ut att lida mot sitt slut. Argentinaren skrev på för den engelska toppklubben under sommaren 2011 och har sen dess varit lagets bästa anfallare under de drygt fem säsongerna som han spelat i den ljusblåa tröjan. Anledningen till en flytt i sommar är då Aguero inte ska vara nöjd efter att ha blivit petad av Gabriel Jesus som anslöt till klubben så sent som i vintras. Beslutet ska inte ha uppskattats av Aguero som nu ser ut att lämna klubben, och han saknar inte intresserade klubbar.

På måndagseftermiddagen kommer nämligen The Sun med exklusiva uppgifter om att anfallaren vill flytta till Real Madrid i sommar och enligt tidningen behöver marängerna betala över 60 miljoner pund för att köpa loss Manchester Citys målmaskin vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply