Real Madrid avvisar Liverpools bud på Martin Ödegaard

Real Madrid avvisar Liverpools bud på Martin Ödegaard

Real Madrid tackar nej erbjudande till Liverpools upplägg.

Liverpool har gjort en insats för att värva talangen Martin Ödegaard, men Real Madrid har tackat nej till erbjudandet. Den 17-åriga talangen gick från norska Strømsgodset till Bernabeu och La Ligagiganten Real Madrid i början av januari 2015. Sedan dess har tonåringens liv totalt förändrats. Nu har han blivit en av de mest uppmärksammade tonåringarna i fotbollsvärlden. Ödegaard anses bland annat vara en av de topp 50 unga fotbollstalangerna i världen som spås få en ljus framtid inom fotbollen.

Ödegaard får 60 tusen pund i veckan

Den unge norrmannen har efter att ha lämnat den norska klubben fått ett rejält lönelyft. Det har rapporterats att tonåringen har fått ett avtal som innebär att Ödegaard får ca 60 tusen pund i veckan i lön av Real Madrid trots att han initialt spelar för reservlaget.

Sedan han signat för Real har Ödegaard gjort åtta framträdanden med La Liga-jättens A-lag. Hans debut kom inte förrän i slutet av den förra säsongen, men nu har hans utveckling bromsats upp av Real som åter förlagt mittfältaren till reserverna på Bernabeu. De vill vänta ytterligare tills han är redo för A-laget.

Liverpool har visat intresse för talangen

Det har varit mycket skriverier kring Ödegaard, bland annat ska Ödegaard ha hamnat i bråk med Rafael Benítez och ska Ödegaard ha sagt att han vill lämna Madrid och nu senast skulle Ödegaard vara på väg till Getafe.

Denna gång är det Liverpool som visat intresse. Liverpool hade förmodligen hoppats på att de skulle skulle få till en kortsiktigt låneaffär då Ödegaard inte får spela i A-laget längre. Enligt Marca, en spansk tidning, ville Liverpool ville låna Ödegaard i sex månader. Dock var inte erbjudandet intressant för Real Madrid som tackade nej till upplägget. Spanjorerna vill hellre att han fortsätter att utvecklas i Madrid istället.

Se även följande rörande talanger och tonåringar:

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply