LISTA: Fem saker City-fansen bör veta om Kevin De Bruyne

Lista: Fem fakta om Manchester Citys nyförvärv Kevin De Bruyne

Under söndagen stod det klart att Manchester City värvar Kevin De Bruyne från Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg för en summa som ryktades ligga på 46 miljoner pund.

Manuel Pellegrinis lag leder Premier League med tre poäng före Crystal Palace och de regerande mästarna Chelsea har inlett med endast en vinst på fyra matcher. Nu har City även gjort klart med Kevin De Bruyne som kommer att förstärka ett redan väldigt bra lag. Vid sidan av Sergio AgüeroDavid Silva och Raheem Sterling kommer belgaren att bidra med ännu mer kunskap för att vinna tillbaka PL-pokalen från sina titelrivaler från London.

De Bruyne har tidigare spelat i Chelsea men det blev bara tre matcher i Stamford Bridge-klubben innan han flyttade till Bundesliga. Nu har vi gjort en lista med fem fakta för att få lite bättre koll på mittfältaren.

Fem saker du bör veta om Manchester Citys senaste nyförvärv

Våra listor på Silly Season Sverige har blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan bjuder vi på några av de mest populära som ni gärna får kolla in efter att vi gått igenom fem saker om Kevin De Bruyne.

 

5) Jose Mourinho ville inte ha honom i Chelsea

Sunderland v Chelsea - Capital One Cup Quarter-Final

De Bruyne skrev på för Chelsea för tre år sen efter att ha gjort 14 mål på 84 matcher för Genk. Han blev direkt utlånad till det belgiska laget innan han han blev utlånad till Werder Bremen​. Belgaren gjorde det bra i båda utlåningarna men när han kom tillbaka till Chelsea gjorde Jose Mourinho klart att mittfältaren inte hade någon framtid i den engelska huvudstadsklubben. Han såldes då till Wolfsburg men är nu tillbaka i Premier League där han köptes av City för närmare 50 miljoner pund.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply