LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016

Bästa mixade startelvan inför Real Madrid – Atlético Madrid

Det är dags för Champions League-final i Italien och de både Real Madrid (2,50) och Atlético Madrid (3,30) är uppskruvade till max inför lördagens finalmatch. Se Champions League-finalen gratis på TV3 eller streama den hos Viaplay ifall du saknar TV3!

I ena ringhörnan har vi Real Madrid, som har gjort en stark säsong trots men endast kom tvåa i La Liga efter att Barcelona vunnit. De kommer bestämt att vara sugna på en titel till för att runda av en säsong som har varit bra men där egna misstag och fel har bidragit till att det inte riktigt gått som de kanske hade velat.

Atlético Madrid i den andra hörnan kommer till matchen med revanschlusta efter att man förlorat finalen av turneringen 2014 mot stadsrivalerna. Man slutade trea i den spanska ligan men var med hela vägen och tappade chansen i den näst sista omgången då man förlorade mot Levante på bortaplan med 2-1.

Matchen är väldigt viktig för Fernando Torres som debuterade i laget när man spelade i andradivisionen och kan nu ta den största klubblagstiteln med sin moderklubb.

Det är ett imponerande och lite lätt skräckinjagande facit, då de slagit ut några riktigt bra lag för att ta sig ända upp till toppen. I La Liga har det däremot gått mindre bra, med en sjundeplats som bra precis möjliggör Europaspel nästa år. Därför är det bra jobbat av dem att ta hem Europa League, vilket ger automatiskt inträde till Champions League nästa säsong.

Bästa blandade startelvan inför Real Madrid – Atlético Madrid

Det kommer att bli en spännande match med två motståndskraftiga lag. Real Madrid har sitt maskineri på anfallet som kan gå igenom vilken defensiv som helst, men Atlético Madrid har ett kollektiv som även de kan frambringa riktigt bra resultat när de vill. Några av världens bästa fotbollsspelare är med och gör upp i kampen om vilka som skall få titulera sig Champions League-segrare och därmed det bästa klubblaget i Europa. Det har varit en tuff kamp fram till finalen och vi har fått se många bra matcher längs med vägen. Real Madrid är favorit att vinna finalen odds Champions League-finalen!

Mål har gjorts och kontona på skytteligatabellen har gått plus, med Cristiano Ronaldo som främste målgörare hittills i turneringen samt innehavare av rekordet som den som gjort flest mål i Champions League genom tiderna. Men det finns andra målfarliga strikers som även de är ute efter att sätta en balja eller två, vilket är vad de båda lagen behöver göra, såväl Real som Atlético, om de vill ha en chans att vinna finalen, som spelas i Milano. Ett snabbt mål från endera hållet skulle kunna sätta mycket i gungning.

Startelvorna för Real Madrid – Atlético Madrid och all statistik pekar på att det blir en otroligt intressant och intensiv match. Matchen sänds live på gratiskanalen TV3 men man kan även se Real Madrid – Atlético Madrid live stream hos Viaplay! Det finns ett par alternativ för dig som söker Real Madrid – Atlético Madrid live stream och hur man går till väga går att läsa om här! Viaplay är det bästa alternativet för dig som vill streama matchen live!

Den här listan innehåller en blandad startelva involverande spelare från Real Madrid och Atlético Madrid. Vilka spelare som kan platsa i den bäst kombinerade startelvan kommer vi strax att gå igenom men innan dess vill vi tipsa om att kolla in några av våra andra listor som vi har skrivit här på Silly Season Sverige såsom 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions Leaguebästa anfallarna i EM 2016 och bästa målvakterna i EM 2016, efter att vi har gått igenom den bästa kombinerade startelvan inför Real Madrid – Atlético Madrid.

Målvakt – Keylor Navas (Real Madrid)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016 -

Keylor Navas gjorde stor succé i Fotbolls-VM 2014 när hans Costa Rica nådde en kvartsfinal. Under förra säsongen fick den forne Realmålvakten Iker Casillas vid flertalet gånger sitta på bänken till förmån för Navas. Den här säsongen har 29-åringen gjort 28 framträdanden för ”Los Blancos” och hållit nollan i många av lagets matcher denna säsong.

Högerback – Juanfran (Atlético Madrid)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016 -

Här är en spelare som växte upp i Real Madrids ungdomsakademi, men som hade svårt att ta en plats senare och därför lånades ut till Espanyol innan han lämnade för spel i Osasuna. Har varit i Atlético sedan 2011 och var med under deras succésäsong där man tog sig ända fram till finalen i Champions League. Kan även spelare som högermittfältare om så behövs.

Mittback – Sergio Ramos (Real Madrid)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016 -

Sergio Ramos har en ovärderlig rutin trots att han har flera år kvar på toppnivå. Debuterade i Spaniens landslag redan som 18-åring och har varit en tongivande spelare såväl i klubblag som landslag sedan dess. Spelade tidigare som högerback men har på senare år fått förtroende mer i mitten. En spelare som har lugnat ner sig med åren och står inte längre för lika många kontroversiella utspel och tacklingar på planen som när han var yngre. Hjälte senast laget vann turneringen.

Mittback – Diego Godin (Atlético Madrid)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016 -

Bredvid Ramos har vi placerat Diego Godin, som bland annat ryktats till Manchester City den här säsongen. Godin har med sin styrka och brytningssäkerhet definitivt vad som krävs för spel bland de absolut bästa vilket han ständigt visat under sin tid på Vicente Calderón. Han har även gjort 86 landskamper för Uruguay.

Vänsterback – Marcelo (Real Madrid)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid-Atlético Madrid, Champions League final 2016 -

Marcelo har varit en viktig pjäs i Real Madrid under de senaste åren och har bidragit mycket både i offensiv och defensiv väg med sin fina teknik och snabbhet. Han är likt Juanfran en spelare som sällan gör en dålig match och man vet alltid vad man får ut av brassen när han spelar.

Real Madrid (2,50) mot Atlético Madrid (3,30) visas på gratiskanalen TV3 och Viaplay kl. 19:00! Unibet erbjuder: 200% i välkomstbonus + pengarna tillbaka på första spelat på CL-finalen 2016!

Sidor: 1 2 3

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply