Europas bästa fotbollsspelare genom tiderna

Europas bästa fotbollsspelare genom tiderna

Europas bästa fotbollsspelare någonsin

Europas bästa fotbollsspelare någonsin? Vem är Europas bästa fotbollsspelare genom tiderna? Är Zlatan Europas bästa spelare någonsin? Det finns många som vill veta vem som är Europas bästa spelare i historien. Man vill veta mer om klassiska ögonblick i svensk fotboll. Allt från äldre spelare och fakta till information om Europas största talanger. Namn som, Lucas Hernández, Héctorr Bellerín och Martin Ödegaard är spelare vi bör hålla ett extra öga på då de mycket väl kan komma att spela i sitt landslag nån gång i framtiden.

Bästa europeiska fotbollsspelare genom tiderna

Med just denna lista har vi på Silly Season Sverige dock valt att rikta in oss på Europas tio bästa fotbollsspelare genom tiderna. Vissa namn kanske är mer bekanta än andra men vi samtliga spelare på listan är eller var otroligt bra under sina karriärer som fotbollsspelare. Europa är där den bästa fotbollen spelas och här finns namn som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic och Antoine Griezmann får nästan vem som helst att kolla på en fotbollsmatch, även om man inte är jätteintresserad.

 

Tips på andra listor på Silly Season Sverige

LISTA: Världens bästa startelva någonsin
LISTA: 10 klassiska ögonblick i svensk fotboll
LISTA: 10 äldsta klubbarna i världen

 

 

 

10. Xavi

Europas bästa fotbollsspelare genom tiderna

Nationalitet: Spanjor
Aktiv från: 1997 Till: Aktiv
VM-guld : 1
EM-guld: 2
UEFA Champions League: 4
UEFA Europa League: 0
Ligatitlar: 8
Inhemska Cuper: 3
Ballon d’Or: 0

Den före detta Barcelona-kaptenen spelar numera i Qatar och Al-Sadd. Mittfältaren har varit en av spelmotorerna sen han flyttades upp från ungdomsakademin.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply