Mino Raiola har erbjudit Gianluigi Donnarumma till Inter?

Mino Raiola har erbjudit Gianluigi Donnarumma till Inter

Supertalangen kan lämna Milan för värsta rivalen

AC Milans målvaktslöfte Gianluigi Donnarumma, 18, är i utdragna kontraktsförhandlingar med klubben. Nu uppges agenten Mino Raiola ha erbjudit honom till lokalrivalen Inter.

Gianluigi Donnarumma debuterade i Serie A redan som 16-åring när han fick chansen mellan stolparna i AC Milans A-lag. Han är numera en given startspelare trots hans unga ålder och spås en lysande framtid inom fotbollen, där Milan hoppas få behålla honom på lång sikt. 18-åringen sitter på ett kontrakt som löper ut nästa år och italienarna är högst angelägna av en förlängning med spelaren, men hittills har förhandlingarna inte nått fram till en överenskommelse och klubbens dröm om att få behålla supertalangen riskerar att gå förlorad.

Nu rapporterar Tuttosport att målvaktens agent, Mino Raiola, har kontaktat rivalen Inter och uppmanat klubbens representanter att försöka värva Donnarumma. Huruvida det är en strategi för att få till ett bättre avtal med Milan eller ej är dock inte bekräftat, men faktum kvarstår att italienaren kan komma att lämna sitt nuvarande lag om ledningen inte erbjuder honom ett lukrativt kontrakt.

Även Manchester United har nämnts som en möjlig klubbadress för Donnarummas del. Med tanke på att Premier League-klubben ser ut att tappa David De Gea till Real Madrid är man i behov av en ersättare och hade fått en långsiktig lösning i samband med en värvning av den lovande keepern.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply