LA Galaxy uppges nobba Zlatan Ibrahimovic

LA Galaxy uppges nobba Zlatan Ibrahimovic

Zlatans flytt till LA Galaxy stoppas?

Zlatan Ibrahimovic är långtidsskadad och kommer att lämna Manchester United i sommar. Tidigare har det ryktats om att svensken varit överens med Los Angeles Galaxy men nu uppges MLS-klubben ha dragit tillbaka sitt intresse.

Det var i Europa League-mötet mellan Manchester United och Anderlecht som skyttekungen Zlatan Ibrahimovic åkte på en otäck skada som genast såg ut att hålla honom borta från spel under en längre tid. När diagnosen fastställdes var det korsbandet som var av och en comeback kommer bli aktuell först i januari 2018. Många experter var då snabba med att påpeka att svensken hade gjort sin sista match i United och att Premier League-klubben inte skulle vara intresserade av en förlängning av spelarens kontrakt.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

Vill till USA

Under våren har det ryktats om en flytt över Atlanten för 35-åringens del där spel i Major League Soccer väntar, vilket även han själv sägs föredra. Framförallt har LA Galaxy pekats ut som anfallarens nästa klubbadress men även Los Angeles FC har nämnts som en kandidat till hans underskrift. Nu uppges dock den förstnämnda klubben ha dragit tillbaka sitt intresse i och med Ibrahimovic långa frånvaro som väntar. Istället har LA Galaxy ställt in siktet på Marseilles före detta stjärna Andre Pierre Gignac, skriver Daily Mail. Gignac spelar numera i mexikanska Tigres där han mäktat med 44 mål på 71 matcher sedan hans flytt 2015.

“Jag bestämmer när det är dags att sluta”

Trots motgångarna och att många nu menar att Zlatans karriär är över är den forne landslagskaptenen själv övertygad om att det här inte är slutet.

“Först och främst, tack för allt stöd och kärlek. Det är ingen nyhet att jag skadat mig så jag kommer bli borta från fotbollen ett tag. Jag kommer ta mig igenom detta som allt annat och komma tillbaka ännu starkare”, skrev 35-åringen på Instagram i samband med skadan.

“Så här långt har jag spelat med ett ben så det borde inte vara något problem. En sak är säker, jag bestämmet när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inget alternativ. Vi ses snart”, avslutade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply