Manchester United värvar Joe Hart?

Manchester United värvar Joe Hart

Joe Hart kan återvända till Manchester

Manchester City har skickat iväg målvaktsstjärnan Joe Hart till Torino på en lånesejour. Nu uppges han vara på väg tillbaka till Premier League, där Manchester United nämns som en toppkandidat till spelarens underskrift.

När Pep Guardiola tog över Manchester City i somras var han snabb med att plocka bort Joe Hart som förstemålvakt, som under tidigare säsonger varit given mellan stolparna. Spanjoren ansåg att Hart hade ett bristande spel med fötterna och värvade därför in Claudio Bravo från Barcelona. För engelsmannens del blev det en utlåning till Serie A-klubben Torino, där han redan efter en kort tid blev mycket omtyckt av fansen. Torino uppges vara intresserade av att skriva ett permanent kontrakt med 30-åringen i en rabatterad affär värd omkring 15 miljoner pund men enligt Daily Star vill spelaren själv återvända till Premier League.

Manchester City har själva öppnat för möjligheten att sälja honom vidare till någon av sina ligakonkurrenter, däribland Arsenal, Liverpool och Chelsea. Men nu skriver Independent att målvakten kan hamna på Old Trafford nästa säsong. Manchester United har länge varit intresserade av spelarens tjänster och redan under Sir Alex Fergusons tid som tränare ville man locka över honom till den röda sidan av Manchester. En försäljning till lokalrivalen är nog inte vad City har väntat sig men en flytt kommer endast bli av förutsatt att David De Gea ansluter sig till Real Madrid.

Joe Harts kontrakt med Manchester City sträcker sig fram till år 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply