Uppgifter: Lucas Perez ersätter Zlatan Ibrahimovic i PSG

Uppgifter/ Lucas Perez ersätter Zlatan Ibrahimovic i PSG

Paris Saint-Germain ersätter Zlatan Ibrahimovic med Lucas Perez

Unai Emery har bestämt sig för vem som ska bli Zlatan Ibrahimovics ersättare i Paris Saint-Germain. Deportivo-anfallaren Lucas Perez ska vara den som ska fylla svenskens tomrum i Paris, uppger El Ideal Gallego. 

Det verkar bli Unai Emery som ersätter Laurent Blanc i Paris Saint-Germain till hösten. Emery sa för bara ett par veckor sedan upp sig från Sevilla, och rykten gjorde då gällande att det var PSG som köpt ut spanjoren. Den franska klubben ska inte vara nöjd med Blancs resultat i Champions League, och vill alltså ersätta honom med trefaldige Europa League-vinnaren Emery.
Spanjorens första stora uppdrag blir att ersätta Zlatan Ibrahimovic, som lämnade klubben i våras. Svensken gjorde under sin tid i PSG 156 mål på 180 matcher, och det blir en svår uppgift att ersätta superstjärnan som nu är på väg till Manchester United

Jagar Lucas Perez

Flera spelare med koppling till Emery har kopplats ihop med PSG, men det verkar bli en relativt okänd 27-åring som ersätter Zlatan Ibrahimovic. Den spanska tidningen El Ideal Gallego – som är från Coruña – rapporterar att Unai Emery redan ska ha frågat Deportivo La Coruñas ledning om deras anfallare Lucas Perez tillgänglighet.
Klubbens president, Tino Fernandez, sa för bara några dagar sedan att han hoppades kunna behålla Lucas Perez genom ett bättre kontrakt, men att det fanns en stor risk att han lämnade.

17 mål i La Liga

El Ideal Gallego uppger att en eventuell övergång kommer gå loss på cirka 20 miljoner euro, men det finns konkurrens från andra klubbar. Framför allt Barcelona-klubben Espanyol ska vara intresserade av att förstärka anfallet med spanjoren.
Deportivo-anfallaren gjorde den gångna säsongen 17 mål och 10 assist i La Liga, vilket placerade Lucas Perez på en 11:e plats i den spanska skytteligan.

 

Fler spelare som rapporteras till PSG:

Philippe Coutinho

N’Golo Kanté

Stephan Lichtsteiner

Tryck på namnen för mer information

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply