Arsenal vill värva Daley Blind från Manchester United

Arsenal vill värva Daley Blind från Manchester United

Manchester Uniteds Daley Blind kan vara på väg till Arsenal

Daley Blind kan lämna Manchester United i sommar för att istället gå till Arsenal, uppger Daily Mirror.

Sedan det blev klart att Jose Mourinho är ny tränare för Manchester United har ett antal spelare ryktas vara på väg att Old Trafford. Enligt vissa rapporter kan så mycket som 12 spelare säljas av klubben under sommaren. En av dessa är Daley Blind. Holländaren spelade mestadels mittback under den senaste säsongen och det ryktas om att Mourinho anser att Blind är för kort för att användas på den positionen. Nu kan Blind vara på väg till Arsenal.

Enligt Daily Mirror är Arsenal intresserade av att värva BlindArsene Wenger hoppas att spelaren kan göra så att lagets försvar blir mer konkurrenskraftigt. Fransmannen sägs ha bett klubbledningen på Emirates Stadium att hålla ett öga på Blinds situation i Manchester United och att man ska försöka locka till sig spelaren om en möjlighet uppstår.

Om transfern blir av innebär det att Blind endast kommer ha spenderat två år hos Manchester UnitedBlind kom till United under hösten 2014. Då lämnade han Ajax efter 16 år i den holländska klubben.

Daley Blind är inte den enda spelaren som Arsenal jagar för tillfället. Klubben uppges göra allt för att man ska ta hem sin första Premier League-titel på 13 år under nästa säsong och försöker plocka in flera spelare. Bland annat har det ryktats om att Arsenal är redo att spränga sin budget för att plocka in Alvaro Morata.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply