Manchester United byter Matteo Darmain för Nemanja Matic?

Manchester United byter Matteo Darmain för Nemanja Matic?

Byter med gamla klubben

Manchester Unitedtränaren Jose Mourinho kan gå tillbaka till sin gamla klubb för att göra ett byte, då han vill värva Chelseas mittfältare Nemanja Matic till United och kan tänka sig att låta försvarare Matteo Darmian gå till Chelsea.

Jose Mourinho är redo att byta den italienske försvararen Matteo Darmian för att få Chelseas Nemanja Matic, detta skriver The Mirror. Den nye Manchester Unitedtränaren har redan förberett en shoppinglista av stjärnor som han vill ha nästa säsong, och hans före detta Stamford Bridgemittfältare Matic är av högsta prioritet.

Tränare Mourinho vill att hans Unitedlag ska ha mer av en fysisk närvaro på planen och värvningen av den starke Villarrealförsvararen Eric Bailly och hans jakt på Matic visar tydligt på att han vill biffa upp sitt lag. Men även om försvararen Darmian är med i startelvan för Italientränaren Antonio Conte, som kommer att ta över Londonlaget Chelsea efter EM 2016, så hade den italienske försvararen en ojämn första säsong på Old Trafford efter att han kom för 12 miljoner pund från Torino förra sommaren.

För Manchester Unitedspelarna är det flertalet som hänger löst. Bland dessa finns Juan Mata, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin och Memphis Depay. Enligt rapporter skall de alla ha svårt att passa in i Mourinhos planer och kan behöva hitta nya klubbar. Skulle Matic komma så ligger Schneiderlin väldigt illa till, då serben är en tidigare favorit hos Mourinho. Men den franske mittfältaren som förra året kom från Southampton, skulle kunna finna en plats i gamle tränaren Ronald Koemans lag i Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply