Philippe Coutinho jagas av PSG och Barcelona

Philippe Coutinho jagas av PSG och Barcelona

Barcelona in i jakten på Philippe Coutinho

Enligt fransk media ska Barcelona ha lagt sig in i jakten på Liverpools brasilianske mittfältare Philippe Coutinho, en spelare som redan finns på Paris Saint-Germains radar.

För några dagar sen kom uppgifter om att Philippe Coutinho fanns på Paris Saint-Germains önskelista, men det är inte bara den franska huvudstadsklubben som vill värva 23-åringen som denna säsong gjort flera väldigt bra insatser. Enligt franska Le10sport ska FC Barcelona ha lagt lagt in i jakten på mittfältaren och lockad Coutinho med spel i Champions League nästa säsong, något som han inte kommer ha i sin nuvarande klubb på Anfield.

PSG med Nasser Al-Khelaifi i spetsen ska vara beredda att erbjuda upp emot 25 miljoner pund för brasilianaren men Liverpools klubbledning sägs kräva mer för att släppa spelaren som förra säsongen stod för åtta mål och fem assist i den engelska högstaligan.

Spelarens kontrakt med Liverpool går ut 30 juni 2020.

Vill även värva Miralem Pjanic

Enligt Marca vill Barcelona värva Pjanic från Roma under sommarens transferfönster. Det sägs att den spanska klubben är benägna om att knyta till sig spelaren och att klubbledningen på Camp Nou är villig att skicka ett bud till Serie A-klubben som motsvarar Pjanics utköpsklausul.

Pjanic har under våren uppgetts vara inställd på att lämna Roma under detta transferfönster. Han vill lämna klubben då han själv sägs vilja flytta till en klubb som vinner titlar på regelbunden basis. På grund av att Bosnien misslyckades med att kvalificera sig för sommaren EM-slutspel i Frankrike är Pjanics största mål med sommaren att hitta en ny klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply