Kieran Gibbs kan lämna Arsenal för Liverpool

Kieran Gibbs kan lämna Arsenal för Liverpool

Liverpool köper Kieran Gibbs i sommar?

Enligt brittisk media vill Liverpool värva Kieran Gibbs som var i Arsenal sen 2004 då han började i klubbens ungdomsakademi.

Kieran Gibbs kan vara på väg att lämna Arsenal för spel i Liverpool, det skriver brittiska Daily Mirror. Enligt tidningen ska Jürgen Klopp vara intresserad av vänsterbacken samtidigt som framtiden för spelaren på Emirates ser ut att vara obefintlig. Arsenal sägs känna att man fortfarande kan tjäna pengar vid en försäljning och Liverpools sägs vara beredda att betala 12 miljoner pund för spelarens tjänster

Trots att Gibbs inte startat speciellt mycket på senare tid har försvararen rutin och skulle han skriva på för Liverpool sägs Klopp använda honom som startspelare då han sägs ha vad som krävs som vänsterback, både offensivt och defensivt för att göra Liverpools klubbledning och tränare nöjd.

Man tror mycket på spelarens vilja att visa upp sig efter en längre tids bänkning av Arsene Wenger och hoppas kunna få till en deal med spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2018.

Samtidigt kan Martin Skrtel lämna

Martin Skrtel kan komma att lämna Liverpool under sommarens transferfönster, det rapporterar den brittiska tidningen Daily Mirror under söndagen. Slovaken har inte fått lika mycket speltid denna säsong som tidigare år och nu kan försvararen vara på väg att flytta. Enligt tidningen finns det intresse från flera håll för Skrtel, det närmsta är en flytt till nykomlingen i Premier League, Middlesbrough, samtidigt som det även finns intresse från turkiska Süper Lig där Besiktas sägs ha hört sig för om spelarens intresse.

Samtidigt som Skrtel ryktas vara på väg bort efter brist på speltid har Liverpool värvat Joël Matip från Schalke 04, något som gör att 31-åringen inte räknar med förändringar när det kommer till säsongen 2016/2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply