bet365

PSG jagar Philippe Coutinho

PSG jagar Philippe Coutinho

Vill värva Liverpoolspelaren

Enligt Daily Mail vill PSG värva Philippe Coutinho från Liverpool i sommar.

För ett tag sedan blev det klart att Zlatan Ibrahimovic kommer att lämna PSG i sommar. På grund av detta har det uppgetts att den franska klubben vill värva in ett antal spelare för att ersätta svensken. Bland annat har det hävdats att Paris Saint-Germain jagar Romelu Lukaku och att Paris Saint-Germain jagar Marco Reus och Antoine Griezmann. Nu uppges man vara intresserad av ännu en spelare.

Enligt Daily Mail är PSG på jakt efter Liverpools mittfältare Philippe Coutinho. Det sägs att den franska klubben har brasilianaren på sin lista över möjliga värvningar den här sommaren men att man än så länge inte har tagit någon kontakt med Liverpool.

PSG är inte ensamma om att vilja värva Liverpools mittfältare. Det har tidigare bland annat påståtts att Barcelona jagar Philippe Coutinho.

Samtidigt sägs det att Liverpool inte vill sälja spelaren. Lagets tränare Jürgen Klopp är benägen om att behålla Coutinho och se till att han inte lämnar Anfield i sommar.

Coutinho spelade 44 matcher för Liverpool den här säsongen och gjorde tolv mål. Han anlände till klubben i januari 2013. Efter tre och ett halvt år i klubben är nu spelarens framtid osäker.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365