PSG möter N’Golo Kantés utköpsklausul

PSG möter N'Golo Kantés utköpsklausul

N’Golo Kanté till Paris Saint-Germain?

Enligt fransk lokalmedia ska Paris Saint-Germain ha lagt ett bud på Leicesters franske mittfältare N’Golo Kanté.

Leicester City stod för en drömsäsong förra spelåret och lyckades vinna Premier League året efter att man flyttades upp från Championship. Lagets spelare var inför säsongen mer eller mindre kända men efter succésäsongen har nyckelspelarna i guldlaget fått flera bud presenterade för sig från de största klubbarna i Europa. Tidigare har det talats om att Jamie Vardy kommer skriva på för Arsenal och att Riyad Mahrez kan vara på väg att lämna för någon anna europeisk storklubb.

Den tredje spelaren att ryktas vara på väg bort från klubben är lagets franske mittfältare N’Golo Kanté som var en av nyckelspelarna på det blåklädda lagets mittfält. På söndagen kommer uppgifter om att Paris Saint-Germain går med på att betala spelarens utköpsklausul som för närvarande ligger på 20 miljoner pund, detta enligt den franska lokaltidningen Le Parisien.

Kanté sägs ha ett liknande kontrakt det Jamie Vardy skrivit på – att endast Champions League-kvalificerade lag kan utlösa utköpsklausulen och även om spelaren tidigare uttryckt sin vilja att stanna sägs budet komma att tänkas över av fransmannen Kanté som är född i Paris.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply