bet365

Martin Skrtel lämnar Liverpool?

bet365
Martin Skrtel lämnar Liverpool?

Liverpool kan sälja Martin Skrtel

Trots att Liverpools försvarare Martin Skrtel har två år kvar på kontraktet kan Martin Skrtel ha gjort sin sista match på Anfield.

Martin Skrtel kan komma att lämna Liverpool under sommarens transferfönster, det rapporterar den brittiska tidningen Daily Mirror under söndagen. Slovaken har inte fått lika mycket speltid denna säsong som tidigare år och nu kan försvararen vara på väg att flytta. Enligt tidningen finns det intresse från flera håll för Skrtel, det närmsta är en flytt till nykomlingen i Premier League, Middlesbrough, samtidigt som det även finns intresse från turkiska Süper Lig där Besiktas sägs ha hört sig för om spelarens intresse.

Samtidigt som Skrtel ryktas vara på väg bort efter brist på speltid har Liverpool värvat Joël Matip från Schalke 04, något som gör att 31-åringen inte räknar med förändringar när det kommer till säsongen 2016/2017.

Har även värvat målvakt från Bundesliga

Jürgen Klopp har redan börjat värva nya spelare till nästa säsong. Senaste spelaren att ansluta är Loris Karius som ansluter från FSV Mainz 05.

Till klubbens officiella hemsida säger han att det är en ära att få spela för Liverpool.

– Det är en väldigt bra känsla och en ära att få spela i en klubb som Liverpool. De har en speciell historia med väldigt bra fans, jag ser fram emot att få spela på Anfield. Jag vet mycket om klubben då jag sett de på tv. Det är mycket som kommer upp i tankarna när jag tänker på klubben. Efter att jag pratade med tränaren kändes det väldigt bra då han berättade vad han ville genomföra med klubben och spelarna. Det var ett bra samtal och efter det var jag övertygad om att det var rätt beslut.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply