Zlatan Ibrahimovic klar för Manchester United inom 48 timmar

Zlatan Ibrahimovic klar för Manchester United inom 48 timmar

Vill ha affären över innan Sveriges EM-match

Inkommande rapporter hävdar att Zlatan Ibrahimovic kommer att presenteras som klar för Manchester United inom de närmsta 48 timmarna, innan Sverige sparkar igång sin första EM-match i Frankrike.

Manchester United försöker enligt rapporter att få igenom transfern för Zlatan Ibrahimovic innan Sveriges EM 2016 kampanj drar igång på måndag med mötet mot Irland, detta rapporterar Metro. United sägs vilja göra klart hela affären gällande 34åringen inom de nästa 48 timmarna, annars måste de acceptera att de får vänta till slutet av turneringen. Det har ryktats om att anledningen till att Ibrahimovics flytt till Old Trafford hålls tillbaka är på grund av spelarens intresse att få ut sin bonusbetalning från Paris-Saint Germain.

Det sägs dock inte vara något större förhinder då United är säkra på att de kan färdigställa affären snabbt enligt Manchester Evening News. Ibrahimovic går på en fri transfer då han har låtit sitt kontrakt med PSG gå ut och kan alltså komma att vara en Unitedspelare när Sverige sparkar av mot Irland i deras första EM-match på måndag.

Detta är en av de mest omtalade transfersagorna på hela sommaren och mer tillkommer hela tiden, då ryktena enligt Metro hävdar att svensken har köpt ett hus i Manchesterområdet. Dock talar Erik Hamréns uttalande emot faktumet att dealen kan komma att bli klar innan måndag, då förbundskaptenen menade på att han inte låter Zlatan lämna campet och flyga till England vid det här laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply