Diego Costa förlänger med Chelsea

Diego Costa förlänger med Chelsea

Anfallaren är i toppform för närvarande

Chelseas stjärnanfallare Diego Costa, som har fått tillbaka sin målform, kan komma att skriva på ett nytt kontrakt med klubben som kommer höja hans lön betydligt samt binda anfallaren till klubben tills 2021.

Chelsea gjorde en mycket bra affär när de köpte in Diego Costa från Atlético Madrid under sommaren 2014. Trots att han är en mycket kontroversiell spelare och har orsakat en hel del bråk och gula kort, så har han även alltid bidragit med mål och assist som i slutändan har hjälpt laget otroligt mycket. Meningarna kring Costa har alltid varit skilda och så kommer det också förbli. Men spelaren själv har även han funderat över sin framtid och inför årets säsong var det mycket nära att han valde att byta klubb, detta då han inte skall ha trivts, vare sig i London eller i klubben i fråga. Detta gick dock över och nu är anfallaren starkare än någonsin.

Så stark, att Chelsea inte vill något hellre än att binda upp sig med strikern i ytterligare ett par år skriver The Mirror. Costa skrev på ett femårskontrakt värt 150 000 pund i veckan när han kom från Atlético Madrid 2014 för runt 32 miljoner pund, men den lönen kommer nu att hamna på runt 200 000 pund i veckan, och 28-åringens kontrakt kommer att förlängas med två år, vilket innebär att hans framtid är på Stamford Bridge fram till 2021. Den för närvarande skytteligaledaren ligger högt upp i tabellen i Premier League efter 17 spelade omgångar.

SE ÄVEN: Lista: Chelseas tio sämsta tränare genom tiderna

SE ÄVEN: Lista: 10 bästa Chelsea-spelarna någonsin

SE ÄVEN: LISTA: Fem saker Chelsea-fansen bör veta om Antonio Conte

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply