United och Chelsea kämpar om Antonio Rudiger

United och Chelsea kämpar om Antonio Rudiger

Roma behöver sälja försvararen

Manchester United och Chelsea är beredda att kämpa med varandra om chansen att värva Romas hete försvarare Antonio Rudiger, efter att den italienska klubben är i stort behov av att sälja.

Både Antonio Conte och José Mourinho ryktas vara väldigt aktiva i vinterns transferfönster. De båda tränarna har en hel del på gång inför januaris början och det återstår att se vad de lyckas med att ta sig för, med Conte som ryktas överlägga att värva in Real Madrids stjärnytter James Rodriguez, medans Mourinho sägs vara väldigt nära att färdigställa en flytt för Benfica-försvararen Victor Lindelöf, men ännu är ingenting officiellt.

De båda Premier League-rivalerna har nu ögonen på samma spelare, Romas Antonio Rudiger, som den italienska klubben kan behöva göra sig av med då de sitter i en tight ekonomisk knipa för tillfället. Egentligen vill de göra sig av med den grekiske försvararen Kostas Manolas och kan då följa UEFA:s Financial Fair Play-regler, någonting som klubben inte lyckades med förra året utan var tvungna att betala 4,3 miljoner pund i böter. Det är dock ingen som är intresserad av att värva Manolas och som det ser ut nu kan klubben tvingas sälja Rudiger för att kunna bli kvitt UEFA. Detta är ett faktum som irriterar tränare Spalletti, som har höga tankar om den tyske försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply