Cavani om Zlatan: ”Vi är annorlunda”

Chelsea vill värva Edinson Cavani

Edinson Cavani medger att han och Zlatan inte alltid är ense

De senaste veckorna har flera olika franska tidningar avslöjat att det är interna oroligheter i superbygget Paris Saint-Germain. Edinson Cavani erkänner också att så är fallet samtidigt som han säger att han och Zlatan Ibrahimovic inte alltid drar jämnt.

De flesta är överens om att Zlatan Ibrahimovic spelar sin livs fotboll och få andra i världen är på hans nivå – om ens någon. Det är dock lite oroligt gällande Zlatans framtid och om han ska spela i Premier League – antingen för Manchester United eller, något mer otippat, för Arsenal nästa säsong.

Hur bra än både han och hela PSG har det på planen så är läget inte helt stabilt i truppen. Först stängdes Serge Aurier av efter att han hade sågat både tränare och ledare på appen Periscope, sen har Zlatan själv sagt ifrån och klagat rejält på lagens fransmän. En som erkänner att han inte alltid drar jämnt ut med Zlatan är anfallskollegan Edinson Cavani.

”Jag inte kan anpassa mig efter alla människor”

I en intervju med brasilianska Lance erkänner Cavani att han har svårt att anpassa sig efter Zlatan och att han inte vet om han vill stanna i PSG nästa säsong om Zlatan blir kvar.
– Sanningen är att jag inte kan anpassa mig efter alla människor. Jag bryr mig om hur jag är och mitt liv. Det talas en hel del om att Cavani inte kommer överens med Zlatan, men det är spekulationer från media. Jag har inte något emot någon spelare där. Vi är annorlunda eftersom vi kommer från olika kulturer, men båda respekterar PSG.

Cavani är också öppen med en flytt utomlands är fullt möjlig.
– Jag är medveten om att saker och ting kan ändras väldigt snabbt i fotboll. Ofta beror saker på att en person eller en grupp styrelseledamöter fattar ett beslut för att göra det bästa för klubben och då kan något förändras snabbt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply