Problem i PSG – Zlatan sågar lagkamraterna

Arsenal och Milan i dragkamp om Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovic ryter till åt de franska lagkamraterna

Paris Saint-Germain går som tåget i Ligue 1 och trots gårdagens förlust mot Monaco så har man redan vunnit Ligue 1. Men allt är inte frid och fröjd i den franska storklubben – Zlatan Ibrahimovic har nämligen skällt ut en del spelare.

Förra helgen vann Paris Saint-Germain Ligue 1 efter sin 0-9-seger mot Troyes. Det fantastiska är att det fortfarande ska spelas åtta omgångar av Ligue 1 innan säsongen är slut. Redan där har vi en rätt klar bild över hur överlägsna PSG egentligen är i fransk fotboll och det lär bli samma visa även nästa säsong.

Men allt är dock inte en dans på rosor i huvudstaden. Le Parisien har kommit med nya uppgifter som säger att Zlatan Ibrahimovic ska ha tröttnat på fransmännen i laget och skällt ut flera efter noter på grund av en incident på klubbens träningsanläggning.

”Allt som händer är ert fel”

För några veckor sedan stängdes Serge Aurier av efter att ha förolämpat både ledare och spelare på appen Periscope och redan då uttryckte Zlatan sitt missnöje mot Aurier, och flera av de franska spelarna i laget genom att utbrista ”Allt som händer är ert fel” i omklädningsrummet.

Enligt Le Parisien har Layvin Kurzawa bjudit in vänner under ett träningspass och de ska ha uppträtt sig illa som till och med störde träningspasset. Därefter ska Zlatan ha skällt ut Kurzawa och sågat hans val av umgänge. Blaise Matuidi, Adrien Rabiot, Hervin Ongenda, Jean-Kevin Augustien ska också ha skällts ut av Zlatan på grund av samma anledning som Kurzawa.

Det återstår att se om Zlatan stannar i PSG efter sommaren för bråken i PSG avlöser varandra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply