Så blir du bäst på FIFA 16

Så blir du bäst på FIFA 16

Så blir du bäst på FIFA 16

Så blir du bäst på FIFA 16 är en liten guide med några tips och tricks till FIFA 16 på hur du förbättrar ditt FIFA-spelande.

Så blir du bäst på FIFA 16 är en uppföljning på tips till FIFA 16 där vi bland annat tipsat om bra spelare såsom om de 50 bästa spelarnabästa talangerna, bästa fynden bland talangerna på FIFA 16 samt de bästa fynden i FM 16, de bästa talangerna på Football Manager 2016 och de bästa talangerna i FIFA 16 där vi gått igenom vilka spelare som har mest potential att bli stjärnor som bidrar till att vinna på FIFA 16. Dessa utgör klockrena tips vid val av spelare.

Så blir du bäst på FIFA 16 tar inte något större sikte på spelarna, utan fokus ligger på själva spelandet, strategier och vanliga saker alla FIFA-spelare bör tänka när det spelar för att vinna fler matcher. Nu är det dags för några handfasta råd och tips till FIFA 16 så blir du bäst på FIFA 16.

10. Lär dig spelarnas specialfinter

Något som är viktigt för att ganska enkelt ta sig förbi en motståndare är att använda olika finter och aktioner för att lura försvararen. Därför bör du lära dig att ta sig förbi din motståndare så smidigt och snyggt som möjligt. Har du rätt tajming och lyckas göra finten kan din motståndare bli lycka lurad som Jerome Boateng när Messi gled förbi försvararen i Champions League-semifinalen.

LÄS ÄVEN: Spelarna med bäst finter på FIFA 16

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply