bet365

Vilka svenskar har vunnit Champions League? Här är alla svenskar som vunnit Champions League!

Zlatans högsta lön någonsin

Vilka svenskar har vunnit Champions League? Svenskar som vunnit Champions League!

Svenskar som vunnit Champions League? Vilka svenskar har vunnit Champions League? Finns det några svenskar som vunnit Champions League? Ja, det finns flera svenskar som vunnit Champions League genom tiderna. De svenska spelare som vunnit Champions League har gjort det med europeiska topplag och inte svenska lag. Har Zlatan Ibrahimovic vunnit Champions League? Zlatan har spelat i många europeiska topplag som tagit sig till Champions League gruppspel många gånger. Trots detta så har Zlatan aldrig vunnit Champions League med något av lagen.

Vilka svenskar har vunnit Champions League? Dessvärre finns inga svenskar som har vunnit Champions League i närtid. Det lär förmodligen dröja länge innan vi får se en svensk vinna Champions League då senast en svensk vann var över 20 år. Nedan går vi igenom vilka svenskar som vunnit Champions League. Se och spela på fotboll live =>

Vilka svenskar har vunnit Champions League? Svenskar som vunnit Champions League!

Svenskar som vunnit Champions League – vilka svenskar har vunnit Champions League?

Vilka svenska fotbollsspelare har vunnit Champions League? Finns det några svenska spelare som vunnit Champions League? Ja, det finns ett flertal svenska spelare som vunnit Champions League. Den senaste som vann var när FC Barcelona vann turneringen 2006. I övrigt är det ett fåtal svenskar som vunnit Uefa Champions League.

Alla svenska spelare som vunnit Uefa Champions League

List med svenskar som vunnit Champions League? Här har du alla svenskar som vunnit Champions League genom tiderna:

1969 – Kurt Hamrin (AC Milan)
1970 – Ove Kindvall (Feyenoord)
1974 – Conny Torstensson (Bayern München)
1975 – Björn Andersson (Bayern München)
1975 – Conny Torstensson (Bayern München)
1999 – Jesper Blomqvist (Manchester United)

2001 – Patrik Andersson (Bayern München)

På bilden ovan ses Patrik Andersson fira Champions League segern 2001 tillsammans med resten av Bayern München spelarna. Patrik Andersson är näst siste svensk att vinna Champions League.

2006 – Henrik Larsson – FC Barcelona

På bilden ovan ses Henrik Larsson fira Champions League segern 2006 tillsammans med resten av Barcelona spelarna. Henrik Larsson är siste svensk att vinna Champions League. Zlatan har fått många chanser, men har hittills inte lyckats.

Svenskar som vunnit Champions League - vilka svenskar har vunnit Champions League?

Zlatan har inte vunnit Champions League

Har Zlatan vunnit Champions League? Nej, är svaret på den frågan. Zlatan Ibrahimovic är den spelare på listan som gjort flest Champions League-matcher utan att vinna turneringen.

Zlatan Ibrahimovic har deltagit i turneringen med Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan och Paris Saint-Germain men har trots sina 13 försök aldrig fått lyfta pokalen. Zlatan Ibrahimovic har flera gånger uttryck sin vilja att vinna turneringen och har sagt att han gärna vill vinna ”den där jävla Champions League”.

Zlatan är inte den enda superstjärnan som inte har vunnit Champions League, utan det finns fler fotbollsspelare som är klass med Zlatan och som aldrig har vunnit en Champions League turnering. Se vår lista med stjärnorna som aldrig vunnit Champions League. Se och spela på fotboll live =>

Vilka svenskar har vunnit Champions League? Vilka svenska lag har vunnit Champions League?

Läs mer om Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply