FC Barcelona Real Madrid TV kanal – vilken kanal visar Barcelona vs Real Madrid på TV ikväll/idag?

FC Barcelona Real Madrid TV kanal - vilken kanal visar Barcelona vs Real Madrid på TV ikväll/idag?

FC Barcelona Real Madrid TV kanal - vilken kanal visar Barcelona vs Real Madrid på TV ikväll/idag?

FC Barcelona Real Madrid sändning på TV – vilken kanal sänder matchen på TV?

FC Barcelona Real Madrid TV kanal? Se Barcelona mot Real Madrid på TVvilken kanal visas Barcelona vs Real Madrid-matchen på? Streama och spela på FC Barcelona Real Madrid hos bet365 via live stream!  bet365 ger dig möjligheten att se och spela på La Liga och Ligue 1, varje match under hela säsongen. Var kan man streama matchen Barcelona vs Real Madrid? Vart sänds, när spelas och vem visar Barcelona mot Real Madrid matchen på TV?

För dig som vill veta mer om vilken kanal som sänder Barcelona Real Madrid TV så har Silly Season Sverige samlat ihop en del info om El Clasico på TV. Du hittar all information du behöver såsom FC Barcelona Real Madrid TV sändning, TV-tid, tid för avspark och vart man se Barcelona mot Real Madrid på TV, live stream, mobil m.m.

Odds Barcelona Real Madrid

Real Madrid förväntas vinna över Barcelona enligt oddsen från spelbolagen:

Odds FC Barcelona Real Madrid 1X2
1 X 2
2,55 3,60 2,35
Odds FC Barcelona vs Real Madrid 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,48 1,30 1,55
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,52 2,45
Odds Barcelona vs Real Madrid gör Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,63 2,28

Se FC Barcelona Real Madrid stream gratis? Se FC Barcelona Real Madrid stream, gratis live streaming!

FC Barcelona Real Madrid stream gratis. Som vi redan har nämnt här ovan så kommer bet365 och Unibet erbjuda betting och stream på samtliga La Liga matcher via live streaming. Real Madrid – Barcelona matchen kommer man kunna se och spela på hos flera spelbolag.

FC Barcelona Real Madrid TV kanal idag - vilken kanal visar Barcelona vs Real Madrid på TV idag?

Barcelona mot Real Madrid på TV – vilken kanal visar matchen på TV?

Säsongens femte El Clasico är endast några dagar bort. Allting är klart och bestämt inför en av världens största fotbollsmatcher. Angående mötet FC Barcelona mot Real Madrid är både TV-tider för La Liga och spelschema för La Liga klart. När det gäller detta möte så handlar det inte om spanska ligan, utan om semifinal i Copa del Rey. Det är Barcelona mot Real Madrid i ett returmöte på hemmaplan.

Avsparksdatum är satt till söndag den 21 april och klockan 21:00 riktas alla blickar mot Santiago Bernabeu där matchen spelas. Rättigheterna för La Liga ägs TV4 Play och därför kommer matchen att visas på  deras streamingtjänst och när det gäller Real Madrid – Barcelona på TV, vilken kanal att ratta in, så går det inte att se på TV. Endast stream som gäller.

Vilken kanal sänder Barcelona Real Madrid matchen?

Vilken TV kanal sänder FC Barcelona Real Madrid? I Sverige är det TV4-gruppen och CMore som äger rättigheterna till La Liga, och på grund av detta är det deras kanaler och streamingtjänster som får lov att visa matchen här i Sverige. El Clásico är den största matchen i världen och det finns troligen ingen annan klubblagsmatch som är lika stor.

Mötena mellan Real Madrid och Barcelona El Clásico blir alltid väldigt intressanta. Vi får se uppståndelse, kontroversiella beslut och fantastisk fotboll, och därför kan vi förstå om många vill veta hur man kan ta möjligheten att se denna match och har sammanställt info om El Clasico på TV.

Ska Real Madrid eller Barcelona vinna La Liga denna säsong?

Senaste gången de båda lagen möttes i La Liga slutade matchen 0-4 till Real Madrid i Barcelona. Nu är det dags för det första derbyt denna säsong och det lär bli ett hett sådant . El Clasico-matchen spelas lördag den 21 april klockan 16:15.

Senaste resultat El Clasico – La Liga 2023/2024

Här är senaste El Clasico resultaten i La Liga 2023/2024:

Datum Tävling Omgång El Clasico-matcher Resultat
2023-10-28 La Liga 11 Barcelona vs Real Madrid 1-2
2023-04-05 Copa del Rey Semifinal 2 Real Madrid vs Barcelona 0-4 (0-1)
2023-03-19 La Liga 26 Barcelona vs Real Madrid 2–1 (0–1)
2023-03-02 Copa del Rey Semifinal 1 Real Madrid vs Barcelona 0–1 (0–1)
2023-01-15 Supercopa de España Final Real Madrid vs Barcelona 1–3 (0–2)
2022-10-16 La Liga 9 Real Madrid vs Barcelona 3–1 (2–0)

Inför säsongens femte El Clasico är det Barcelona som kommer till matchen som favoriter, vilket inte är överraskande då de är hemmalag och kommit igång bra.

Världens bästa fotbollsspelare? Lionel Messi Cristiano Ronaldo världens bästa fotbollsspelare?

Vissa säger att Léo Messi är världens bästa fotbollsspelare medan andra menar att Cristiano Ronaldo är världens bästa fotbollsspelare. Så vem är bäst i världen på fotboll? Vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram statistik som visar vem av Messi och Ronaldo som är bäst. Dock kommer varken ’CR7’ eller Messi att spela under denna match då båda lämnat för nya klubbar.

Nedan görs ett försök att besvara den klassiska frågan: vem är bästMessi eller Ronaldo? Inför El Clásico söndag den 21 april har vi på Silly Season Sverige tagit fram statistik för att jämföra Messi och Ronaldo i respektive klubblag under säsongen 2023/2024.

Spela på FC Barcelona Real Madrid, odds?

Ska du spela på Real Madrid -Barcelona? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och  Betsafe. Vi rekommenderar betting sidor med live stream och spelbolag med bäst odds om du tänkt spela och streama på detta supermöte. Du hittar mer info på streama El Clasico gratis och La Ligas hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply