Alexander Isak jagas av Arsenal till sommaren

Alexander Isak jagas av Arsenal till sommaren

Alexander Isak har imponerat sedan ankomsten till Newcastle i Premier League och kan nu flytta till ligaledarna Arsenal.

Intresset för Alexander Isak är stort. Under en längre tid har den svenske landslagsanfallaren kopplats ihop med storklubbar i framför allt Spanien men det har även funnits intresse från Premier League där en nygammal klubb nu dykt upp bland tänkbara destinationer.

Enligt Football Insider ska Arsenal vara på jakt efter en striker till nästa säsong och ser Isak som ett av namnen som klubben kan tänka sig att värva, om möjligheten finns. De engelska ligaledarna visade intresse för Isak redan under 2022 innan spelaren flyttade till Newcastle United men två år senare kan önskan bli verklighet. Hur mycket en prislapp skulle ligga på är dock oklart för spelaren som har kontrakt med Newcastle till och med sommaren 2028.

Samtidigt skriver sajten att Newcastle som dras med ekonomiska svårigheter är pressat och att klubben måste sälja några av sina bästa spelare för att få in pengar och att Isak är ett av de tänkbara namnen att göra sig av med.

Slutligen skriver Football Insider att en annan svensk anfallsstjärna, Viktor Gyökeres, ska vara ett alternativ för Gunners. En värvning som skulle kosta klubben 100 miljoner euro, vilket även är spelarens utköpsklausul.

SE ÄVEN: Liverpool och United intresserade av Real Madrid-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365