Sverige – Portugal startelva, laguppställning & H2H statistik inför Sverige vs Portugal fotboll match!

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige-Portugal startelvor, odds & laguppställning 21/3 2024

Sverige Portugal startelvan, laguppställning, oddset & Head-to-Head inför Sverige-Portugal-match, träningsmatch fotboll 21/3 2024? Idag är det avspark för Sverige – Portugal 2024 i fotboll. Sverige har nu åkt till Portugal för att ta sig an värdnationen i en träningsmatch som drar igång 20:45. Det är inte någon tvekan som helst att det är Portugal (1,40) som är favoriter att vinna det kommande mötet med Sverige (6,70) i vad som är den sista landskampen innan sommaren. Saknar du TV4 Play så finns andra alternativ för att se på matchen. Se och spela på fotboll live =>

Sverige Portugal startelva, laguppställning & H2H statistik inför Sverige vs Portugal fotboll match!

Sverige – Portugal startelva, laguppställning & H2H statistik inför Sverige vs Portugal 21/3 2024!

Att spela mot Portugal är ett bra prov för Sveriges nye förbundskapten Jon Dahl Tomasson och hans landslag. Frågan är hur man kommer att spela i mötet med Portugal och vilka spelare vi kommer få se, även om det är en träningsmatch. Spela på matchen hos Unibet =>

Ska du tippa på Sverige mot Portugal är det Portugal som enligt spelbolagen kommer att vinna matchen. Det generella speltipset på matchen är att Portugal (1,40) vinner samtidigt som det blir över 2,5 mål (1,81), ett speltips som betalar bra. Vill du få till ett ännu bättre odds bör du även klämma in att Bruno Fernandes gör mål (2,87) vilket gör att du får en superbra utdelning, även om du inte spelar med speciellt höga summor.

Sverige vs Portugal Odds fotboll 21 mars 2024

Portugal (1,40) och Sverige (6,70) spelar mot varandra i en match som inte är en del av VM-kvalet. Det hela är endast en träningsmatch som var bestämt sedan tidigare, det kommer dock finnas flera bra spelare på planen. De båda länderna kommer till matchen med flera stjärnor även Cristiano Ronaldo står över för portugiserna. Matchen mellan Sverige och Portugal spelas torsdagen den 21 mars kl. 20:45. Se och spela på fotboll live =>

1 X 2
Odds Portugal Sverige 1X2: 1,40 4,50 6,70
1X 12 X2
Odds Portugal Sverige  1X, 12 & X2 1,08 1,17 2,70

Sverige – Portugal odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Portugal och Sverige att gör mål under matchen? Hur många mål gör Sverige och Portugal totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här är måloddsen i Sverige – Portugal i träningsmatchen:

JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,05 1,71
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,81 1,91

Sverige – Portugal odds målskyttar

Kommer Bruno Fernandes att göra det första målet?

Odds Portugal målskyttar Odds
Oddset Bruno Fernandes gör mål
2,87
Oddset Joao Felix gör mål 2,87
 
Odds Sverige målskyttar
Oddset Viktor Gyökeres gör mål 6,00
Oddset Alexander Isak gör mål 5,50

Senaste oddsen hittar du här = >

Sverige Portugal laguppställning & startelvor

Vad kan vi förvänta oss för Sverige Portugal startelva och laguppställning? Här hittar du de förväntade startelvor och laguppställning i Sverige Portugal träningsmatch.

Laguppställning Sverige Portugal

Laguppställning Sverige Portugal? Sveriges laguppställning mot Portugal? Här ser du hela den svenska truppen till matchen mot Portugal.

Sverige Portugal startelva

Sverige Portugal start 11? Det är dags för Sveriges första landskamp med Jon Dahl Tomasson som förbundskapten och nu möter man Portugal på bortaplan. EM-mästarna från 2016 kommer till matchen med ett bra lag och det ska bli kul att se hur Sverige står upp mot tisdagens motståndare.

Nedan finner ni troliga startelvor Sverige – Portugal 2024.

Sverige startelva mot Portugal (4-4-2)

Sveriges startelva mot Portugal: Robin Olsen – Emil Holm, Isak Hien, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson – Hugo Larsson, Jens Cajuste – Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Anthony Elanga – Viktor Gyökeres.

Portugals startelva mot Sverige (4-5-1)

Portugals startelva mot Sverige: Patricio; Cédric, Alves, Fonte, Guerreiro; Quaresma, João Mário, Pereira, Sanches, Cristiano Ronaldo; André Silva

Sverige Portugal H2H statistik, laguppställning& startelva inför Sverige vs Portugal fotboll match!

Sverige Portugal tidigare resultat Head-to-head (H2H)

Sverige-Portugal H2H-statistik och tidigare resultat.

Sverige Portugal H2H? Sverige och Portugal har spelat mot varandra vid 20 tillfällen. Sverige har vunnit sju av mötena, sex har slutat oavgjort och sju har vunnits av Portugal.

Sverige vinster: 7
Oavgjorda: 6
Portugal vinster: 7

Sverige – Portugal resultat tidigare matcher

Nedan finner ni Sverige Portugal resultat och Head-to-Headstatistik mellan lagen. Sverige och Portugal har spelat mot varandra vid 20 tillfällen och lagen har vunnit lika många gånger.

Resultat och H2H-statistiken har uppdaterats efter Nations League matchen den 14 oktober 2020 där Sverige förlorade mot Portugal med 3-0:

Datum Match Resultat Tävling
14 oktober 2020 Portugal vs Sverige 3-0 Nations League
8 september 2020 Sverige vs Portugal 0-2 Nations League
28 mars 2017 Portugal vs Sverige 2-3 International Friendly
19 november 2013 Sverige vs Portugal 2-3 FIFA World Cup
15 november 2013 Portugal vs Sverige 1-0 FIFA World Cup
8 september 2009 Portugal vs Sverige 0-0 FIFA World Cup
10 november 2008 Sverige vs Portugal 0-0 FIFA World Cup
04/28/04 Portugal vs Sverige 2-2 International Friendly
10/16/02 Sverige vs Portugal 2-3 International Friendly
10/12/88 Sverige vs Portugal 0-0 International Friendly
09/23/87 Sverige vs Portugal 0-1 UEFA European Championship
10/12/86 Portugal vs Sverige 1-1 UEFA European Championship
11/14/84 Portugal vs Sverige 1-3 FIFA World Cup

Sverige Portugal laguppställning, startelva & H2H statistik inför Sverige vs Portugal fotboll match!

Sverige Portugal på TV & live stream

Sverige Portugal TV kanal och Sverige Portugal TV-tider, Sverige vs Portugal live stream gratis? Det är TV4 som visar matchen gratis på tv, men även TV4 Play visar Sverige mot Portugal ikväll. Sverige-Portugal gratis och bästa stream? Det finns bara dåliga fulstream och så TV4 Play! Se och spela på fotboll live =>

Läs mer om Sverige mot Portugal och VM-kvalet

För dig som undrar vilken tid Sverige – Portugal och vilken kanal Sverige – Portugal så är det TV4 och TV4 Play kl. 20:45. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan Sverige och Portugal. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Kolla på odds EM-kval fotboll 2024 vinnare och Sverige Portugal startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Sverige-Portugal. Här hittar du mer om Sverige Portugal vilken tid, Sverige Portugal vilken kanal och Sverige Portugal speltips och Sverige Portugal odds.

Här kan du läsa mer om VM-kval fotboll 2022 såsom Sveriges spelschema VM-kval 2022, VM-kval tabell Sveriges VM-kvalgrupp, VM-kval Sydamerika spelschema ifall man vill VM-kval live stream gratis så kan man alltid streama VM-kval eller se VM-kval live stream gratis. Du kan även läsa lite mer om Sveriges VM-kvaltrupp i fotboll. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply