bet365

Uppgifter: United kan ersätta ten Hag med toppnamn

Uppgifter: United kan ersätta ten Hag med toppnamn
bet365

Enligt uppgifter ska Manchester United ha som plan att hämta in Gareth Southgate som ny tränare om Erik ten Hag inte fortsätter efter säsongen.

Manchester United må ha fått vatten på kvarnen under senare tid men det är inte helt säkert kring vem som kommer att sitta på tränarposten efter sommaren. Erik ten Hag sägs för tillfället ha fortsatt förtroende men skulle han få lämna efter säsongen jobbar United redan med potentiella ersättare.

Nu uppger brittisk press att klubbledningen pekat ut ett namn som man vill satsa på om det blir ett tränarbyte, Gareth Southgate. Det är Daily Star som skriver om att delägaren Sir Jim Ratcliffe håller på att sondera terrängen, bland annat genom att rådfråga flera United-legendarer, för att plocka fram namn på tränare.

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Old Trafford-klubben att knyta till sig den engelske landslagstränaren. Southgates kontrakt med det engelska fotbollförbundet (FA) går ut i december samtidigt som förbundet jobbar stenhårt för att förlänga kontraktet.

SE ÄVEN: Uppgifter: United och Chelsea intresserade av Barca-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply