Sverige Slovakien Hockey JVM live stream gratis? Streama Sverige vs Slovakien JVM hockey match!

Sverige Slovakien JVM live stream gratis? Streama Sverige vs Slovakien JVM hockey match!

Streama Sverige Slovakien JVM Hockey live stream

Streama Sverige Slovakien Hockey JVM live stream gratis? Sverige-Slovakien JVM Hockey live stream? Streama Sverige vs Slovakien JVM Hockey match i ishockey live stream gratis? Se och spela på hockey live =>

Gruppspelet är nu över och småkronorna gick vidare efter fyra raka segrar, detta mot Danmark, Schweiz, Finland och Tjeckien. Det blev tre poäng i samtliga matcher men trots det var man inte speciellt nöjda med sina insatser. Detta då man drog på sig alldeles för många utvisningar. Man gick trots flera onödiga utvisningar vidare som gruppsegrare men när man nu ska ta sig an Slovakien i kvartsfinalen finns det inte lika mycket rum för att göra misstag, något man verkligen måste tänka på.

Slovakien må inte vara ett av de mer favorittippade lagen i turneringen men när det kommer till utslagsfasen och kvartsfinal kan allt hända, detta då allt avgörs under en match, 60 minuter, tre perioder. Det är endast vinst som gäller för småkronorna i denna match och mycket är upp till ledarna Alexander Nylander och Jonathan Dahlen att visa framfötterna och leda laget till en semifinal.

Mötet med Slovakien är en match du absolut inte får missa, detta på grund av många anledningar. Först och främst är det Sverige som spelar och för det andra är det småkronorna, de spelare som om ett par år kommer representera Tre Kronor på högsta nivå samtidigt som nästan samtliga av de spelar i världens bästa liga, NHL.

Fyra raka vinster och gruppsegrare i JVM, det går bra för svensk ungdomshockey och speciellt för JVM-laget som inte tappat ett enda poäng sen turneringen drog igång ett par dagar efter julafton. Många argumenterar med åsikten att man inte stött på något speciellt bra motstånd i gruppspelet där man ställdes mot Danmark, Schweiz, Finland och Tjeckien.

Inga matcher är dock lätta i ett JVM och nu ställs man mot Slovakien i kvartsfinal, ett Slovakien som tog sig vidare till kvartsfinal med endast tre poäng. Man vann endast en match i gruppspelet och de tre poängen kom mot Lettland i en match som slutade 4-2. Slovakien har 6-14 i målstatistik och det ska krävas mycket för att laget ska slå Tre kronor på måndagskvällen, dock är inget möjligt. Förra året tog Slovakien brons i turneringen men det ska krävas mycket för att man ska ta medalj i detta mästerskap

1 X 2
Odds Sverige vs Slovakien 1X2: 1,21 8,00 10,00
1X 12 2X
Odds Sverige vs Slovakien 1X, 12 & X2 1,04 1,07 4,35
Sverige Slovakien
Odds att gå vidare 1,81 2,00
JA NEJ
Ö 6,0 mål U 6,0 m
Odds Över/Under 6,0 mål: 1,81 2,00

Sverige Slovakien JVM stream, nedsläpp svensk tid & TV-kanal

Efter att ha gått igenom gruppspelet med fyra segrar och vunnit gruppen är det nu dags för att Sverige och Slovakien ställs mot varandra i en av kvartsfinal i turneringen. Matchen spelas ikväll, måndag och det är nu Tre Kronor ska visa att man verkligen är en utmanare till titeln, en titel som för närvarande innehavs av Finland.

I de både Sveriges JVM-trupp och Slovakiens JVM-trupp finns många väldigt bra och lovande spelare, speciellt i Sverige, och även om det är en kvartsfinal bör Sverige slå Slovakien och ta sig vidare till semifinal. Kvartsfinalen Sverige – Slovakien spelas måndagen den 2 januari klockan 21:30.

För att se matchen på TV går det att se den i sin helhet på antingen TV12 men man kan även se hela tillställningen på Viaplay. Där kan man välja om man vill se mötet på datorn, på sin mobiltelefon, surfplatta, eller någon annan enhet som tjänsten stödjer. 

Sverige vs Slovakien JVM stream & odds – Tre kronor vs Slovakien live streaming

Ska du tippa på JVM matchen Sverige vs Slovakien? Man kan se matchen på Viaplay men för att oddsa måste man vända sig på annat håll, detta till ett spelbolag och det finns flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Expekt. De är bra ifall du vill fylla på kassan inför VM-matchen för juniorer mellan Slovakien och Sverige. Hos Unibet och bet365 kan du spela landskampen men för att streama den får vi titta på annat håll! Följ Sverige vs Slovakien JVM gratis hos Unibet!

Bästa oddset på en svensk eller tjeckisk vinst?
Här hittar du bästa odds från Unibet och bet365 inför Sveriges match mot Slovakien:

Bäst odds Unibet
Bäst odds Sverige (1): 1,06
Bäst odds Oavgjort (X): 15,00
Bäst odds Slovakien (2): 24,00

Se oddsen på JVM här =>

Sverige mot Slovakien JVM Hockey

Vad är det som krävs för att Sverige ska ta sig till semifinal JVM? Fortsätter småkronorna på samma sätt som de inledde turneringen är det ingen tvekan om att man kommer vara en het kandidat till att ta hem guldet i turneringen, detta framför nationer som Kanada, USA och Ryssland. Man får dock ta en match i taget och för närvarande är det endast Slovakien som gäller för de blågula spelarna.

Sverige har många duktiga spelare i laget och det namn som sticker ut kanske mest är Alexander Nylander som varit lagets bäste spelare. Även kvällens motståndare har ett par duktiga spelare men ser man över lag är det Sverige bara ska ta sig vidare från kvartsfinalen mot de regerande bronsinnehavarna.

Sverige vs Slovakien JVM Hockey match

Fortsätter Sveriges fina svit och tar sin femte raka seger i turneringen i matchen mot Slovakien? Det återstår att se men tar man en titt på oddsen går det inte att sticka under stol med att Sverige är storfavoriter.

I det blågula finns många duktiga juniorer som är värda att följa och för att göra det kan ni nedan se hela Sveriges spelschema i turneringen, inkluderat datum, tv-tider, motståndare och var man kan se duellerna.

Datum Tid Sveriges JVM matcher Resultat TV-kanal Stream
2024-12-26 19:00 Sverige vs Danmark JVM stream X – X SVT1 SVT Play
2024-12-28 23:30 Schweiz vs Sverige JVM stream X – X TV6 Viaplay
2024-12-29 23:30 Sverige vs Finland JVM stream X – X SVT2 SVT Play
2024-12-31 19:00 Sverige vs Tjeckien JVM stream X – X TV6 Viaplay
2025-01-02 01:30 Sverige vs Slovakien JVM stream X – X SVT1 SVT Play
2025-01-05 01:30 Sverige vs Kanada JVM stream X – X TV6 Viaplay

Sverige vs Slovakien: förväntat resultat och odds

Här hittar du bästa odds från Unibet och bet365 inför Sveriges match mot Slovakien:

Bäst odds Unibet
Bäst odds Sverige (1): 1,06
Bäst odds Oavgjort (X): 15,00
Bäst odds Slovakien (2): 24,00

Sverige Slovakien hockey live stream

Vart kan man streama JVM matchen mellan Sverige och Slovakien gratis? Här får du reda på vart du kan streama JVM matchen Sverige-Slovakien. Silly Season Sverige har fått många frågor rörande Sverige-Slovakien stream och av erfarenhet från första mötet så har vi sammanställt info om Sverige-Slovakien stream, vart man kan streama Sverige-Slovakien live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Slovakien stream, vart sänds Sverige-Slovakien hockey live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige Slovakien hockey på TV

Sverige Slovakien JVM vilken kanal? Vart sänds Sverige-Slovakien stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Sverige vs Slovakien på TV i Sverige?

Sverige Slovakien JVM vilken tid? Sveriges JVM match mot Slovakien visas på TV12 samt Viaplay kl. 21:30.

Följ Sverige-Slovakien live gratis: Unibet

Sverige mot Slovakien JVM hockey

Sverige har stått för flera fina insatser i denna turnering och den största uppvisningen än så länge är den mot Tjeckien. Sverige var redan klar gruppetta men körde ändå över Tjeckien, detta med 5-2.

Sverige-Slovakien Hockey JVM live stream

Sverige-Slovakien JVM match stream, live streaming!

Det kommer bli en fin tillställning att se Sverige – Slovakien då det blir en av de tuffaste matcherna med Sveriges förbundskapten Tomas Montén samtidigt som truppen i sig består av många väldigt erfarna spelare. Om du vill se matchen går det dessvärre inte att göra det gratis. Det är TV4-gruppen som äger rättigheterna och kommer att visa matchen på TV4-gruppens kanaler och streamingtjänsten Viaplay.se

Vart kan man hitta bästa stream Sverige-Slovakien? Här får du reda på bästa streaming Sverige-Slovakien och Sverige-Slovakien live stream. TV12 samt Viaplay är de som visar Sverige – Slovakien stream

Vart sänds live Sverige-Slovakien JVM match stream? Här tar vi endast ta upp live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Är du ute efter fulstream lär du bli besviken. För att se JVM matchen via live stream så gäller Viaplay.

Sverige-Slovakien JVM match stream: Viaplay

Tre kronor Slovakien live stream? Sverige-Slovakien gratis live stream? Du kan streama Sverige-matchen men det går inte gratis. Du kan dock se den på Viaplays kanaler samt på streamingtjänsten Viaplay.

Tre Kronor Slovakien live stream

Frågor och relaterade sökningar till Sverige Slovakien live stream och streaming m.m. Läs mer om Sverige vs Slovakien hos hos Svenska Hockeyförbundet eller Internationella Hockeyförbundet eller den officiella sidan för juniorerna.

Sverige vs Slovakien på TV visas endast på TV12 och Viaplay kl. 21:30, svensk tid. Se även JVM TV-sändning, JVM spelschema, JVM spelschema tider, JVM Hockey live stream gratis, Sveriges JVM Hockey matcher och Sverige matcher JVM svenska tider för mer info om Sverige vs Slovakien och JVM.

Mer om JVM

1 Comment

  1. Pingback: Sverige Ryssland Hockey JVM live stream gratis? Streama Sverige vs Ryssland JVM 2022 hockey match! - JVM Hockey .SE

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply