Sveriges bästa JVM-spelare 2017 – vem är bäst i den svenska JVM-truppen 2017?

Sveriges bästa JVM-spelare 2017 - vem är bäst i den svenska JVM-truppen 2017?

Sveriges bästa spelare i JVM 2017

Vilka är Sveriges bästa spelare i JVM 2017? JVM bästa spelare i den svenska JVM-truppen? De bästa spelarna i den svenska JVM-truppen till Junior VM i ishockey 2017? Bäst svensk i Junior VM i ishockey 2017? Sveriges bästa hockeyspelare i Junior VM i ishockey 2017?

 Junior VM i ishockey 2017 är igång och idag spelas omgång tre i gruppspelet. Kanada har vunnit flest JVM genom tiderna och förväntas även vinna JVM 2017. Den kanadensiska JVM-truppen innehåller några av världens bästa spelare i JVM 2017. Se JVM live här =>

Set till oddset så är Kanada (2,00) är storfavoriter att vinna JVM 2017 i ishockey. Bjässarna USA (4,00) och Ryssland (7,00), men även Sverige (6,00) tillhör favoriterna att vinna JVM 2017.

Odds JVM Hockey vinnare 2017 Unibet
Kanada U20 2,00
USA U20 4,00
Sverige U20 6,00
Ryssland U20 7,00
Finland U20 8,00

Just nu ligger Sverige bra till att vinna JVM-gruppen efter vinst mot både Danmark och Schweiz. Ikväll spelar Sverige mot Finland. Kanada i sin tur är det lag som tippas ta hem JVM-guldet detta år. Se uppdaterade odds här =>

Svenska spelare att hålla koll på i JVM 2017

Sveriges småkronor finns med bland favoriterna att vinna JVM 2017 i ishockey i Kanada. Sveriges JVM-trupp ligger bättre till än den finska JVM-truppen som hittills skrällt i gruppspelet och förlorat viktiga poäng.

Härnäst står de reagerande mästarna på tur. Sverige vs Finland smäller av under torsdagskvällen. Sett till oddset så bör Sverige köra över Finland ikväll på samma sätt som de krossade Danmark och Schweiz.

Se Sverige vs Finland live här =>

Vilka är de bästa JVM-spelarna i den svenska truppen?

Vilka är Sveriges bästa JVM-spelare 2017? De nuvarande JVM-mästarna Finland återfinns bland favoriterna, men då det finska juniorlandslaget skrällt i de två inledande matcherna så har deras chanser att vinna JVM-guld försvunnit mer eller mindre. Huvudorsaken är givetvis att den finska JVM-truppen saknar några av föregående års superstjärnor.

Kanada har vunnit flest JVM genom åren, men Sverige hoppas ta tillbaka titeln efter fyra guldlösa mästerskap. Juniorkronorna har redan visat prov på att de kan ta hem JVM-guldet genom att de lyckades vinna ganska övertygande mot både Danmark och Schweiz i de inledande JVM-matcherna. Här går vi igenom de svenska JVM-spelare som måste lyckas om drömmen ska slå in.

Junior-VM i ishockey har blivit en av höjdpunkterna på idrottsåret. Fem år har gått sedan Sverige senast vann JVM-guld , och nu hoppas Juniorkronorna ta sig upp på tronen igen, och ska de lyckas med det måste nyckelspelarna prestera på topp.

Vem är Sveriges bästa JVM-spelare 2017?

Nyligen skapade vi listan listan med de bästa spelarna i JVM 2017, men denna gång tänkte vi fokusera på våra småkronor istället. Huvudanledningen är att ett flertal svenska juniorspelare krigar om de bästa positionerna i poängligan JVM 2017.

Som det ser ut så återfinns tre svenska bland topp 10 i JVMs poängliga 2017 och det är inte omöjligt att det blir en svensk som tar hem poängligan denna gång. Här är spelare i det svenska JVM-laget att hålla ett extra öga på. Genom den här listan ville vi lyfta upp den svenska JVM-truppens bästa spelare.

MISSA INTE: Sverige vs Finland JVM live stream!

Oliver Kylington, Sverige

Sveriges bästa spelare i JVM

Oliver Kylington är 19 år och är med i den svenska truppen i turneringen. Till vardags är det Stockton Heat AHL som gäller och Kylington blev draftad av Calgary i andra rundan som 60:e spelare 2015. Han spelar som försvarare och är den bästa på sin position i den svenska truppen.

För drygt tre år sen blev han SHL:s yngsta målskytt någonsin.

Se hela Sveriges JVM-trupp här =>

Rasmus Dahlin, Sverige, Yngsta spelaren i JVM 2017

Sverige bästa JVM-spelare

Rasmus Dahlin tog sig igenom den sista gallringen. Rasmus blir således JVM:s yngsta spelare i årets turnering i Montreal, Toronto.  Rasmus blev även yngste JVM-svensken genom tiderna – med en enda dag till godo.

Spelaren från Lidköping hör numera hemma i Frölunda i den svenska högstaligan där han är en av seriens bästa backar. En otroligt intressant spelare som kommer vara kul att följa.

Felix Sandström

Sveriges bästa JVM-spelare 2017 - vem är bäst i den svenska JVM-truppen 2017? - Felix Sandström

Sverige målvakt Felix Sandström hittar vi även på listan. Sandström som är 19 år spelar till vardags i Brynäs där det blivit 38 SHL-matcher. Var med som reserv i det förra JVM:et som spelades men nu är det hans riktiga chans.

Sidor: 1 2 3

1 Comment

  1. Pingback: Sverige Ryssland Hockey JVM live stream gratis? Streama Sverige vs Ryssland JVM 2022 hockey match! - JVM Hockey .SE

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply