Diego Costa: ”Jag kunde ha gått till Atlético Madrid i somras”

Diego Costa Jag kunde ha lämnat till Atlético i somras

Costa avslöjar att en Spanien-flytt var nära i somras

Serieledning med Chelsea och etta i skytteligan. Nu avslöjar Premier Leagues hetaste anfallare, Diego Costa, att han kunde ha lämnat Londonklubben i somras. 

Diego Costa har enligt många varit Premier Leagues bästa spelare under hösten och leder med sina 14 mål skytteligan. Säsongen kunde dock ha sett annorlunda ut för anfallaren, som i stället kunde ha återvänt till sin gamla klubb Atlético Madrid.

– Av olika anledningar hade jag möjligheten att gå till  Atlético Madrid. Det var inte på grund av Chelsea, där jag känner stor kärlek från fansen och folket.  Anledningen var familjeskäl, men det blev inte så och jag fortsätter att trivas här, säger Costa enligt The Mirror.

Hyllar Conte

Diego Costa menar även att det var viktigt att han kände förtroende från den nye tränaren Antonio Conte från första minuten.

– Det var viktigt att tränaren sa att han räknade med mig redan från den första minuten, säger Costa.

För Atlético Madrid slutade det i stället med en värvning av Kevin Gameiro som gjort sju mål för La Liga-laget som just nu ligger på en sjätteplats i ligan. Chelsea toppar Premier League sex poäng före tvåan Liverpool.

Vill du veta vad Diego Costa och övriga Chelsea-spelare tjänar i lön? Kolla in vår lönelista här. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365