Officiellt: Ryan Babel till Besiktas

Officiellt Ryan Babel till Besiktas

Förre Liverpool-stjärnan klar för ny klubb

Ryan Babel är klar för Besiktas. Det bekräftar den turkiska klubben på sin hemsida i dag. Holländaren lämnar därmed spanska Deportivo La Coruna. 

Redan i december ryktades Ryan Babel vara klar för Besiktas, men det var inte förrän i dag som värvningen bekräftades. Den numera 30-årige yttermittfältaren spenderade två säsonger i ligakonkurrenten Kasimpasa innan han 2015 lämnade för Al-Ain från Förenade arabemiraten. Men efter att ha hamnat i bråk med ledningen i klubben skrev holländaren på ett korttidskontrakt med spanska Deportivo La Coruna innan det i dag alltså stod klart att nästa klubbadress blir Besiktas. Babel har skrivit på ett 2,5-årskontrakt med klubben.

Floppade i Liverpool

Ryan Babel värvades 2007 av Liverpool från Ajax och spåddes då en lysande framtid. Någon vidare succé i Merseysideklubben blev det dock aldrig för holländaren som lämnade Premier League-klubben 2011.

Det återstår att se om det blir någon succé i Besiktas för 30-åringen, som noterats för fem mål och en assist på tolv matcher för Deportivo La Coruna. Besiktas parkerar just nu på en andraplats i den turkiska ligan, en poäng bakom överraskningslaget Istanbul BB.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply