Liverpool – Southampton live stream gratis? Streama Liverpool – Southampton ligacupen online

Streama Liverpool Southampton engelska ligacupen live stream

Streama Liverpool-Southampton gratis? Streama Liverpool vs Southampton engelska ligacupen live stream gratis? Liverpool-Southampton ligacupen stream? Spela på Liverpool vs Southampton hos Unibet => Streama Liverpool cupmatch i engelska ligacupen mot Southampton? Se & spela Liverpool mot Southampton i engelska ligacupen här =>

Jurgen Klopps mannar går in i kvällens match med en final i den engelska ligacupen i potten. Det första mötet, på bortaplan St Mary’s, slutade med en 1-0-vinst till Saints, vilket gör Liverpool pressade att både göra mål men samtidigt undvika insläppta mål, på grund av bortamålsregeln.

Sett till trupperna och de båda lagens förutsättningarna bör Liverpool vara stora favoriter att avancera till final, men faktum är att det inte ser ut så. Av Southamptons senaste sex matcher har de vunnit tre och spelat lika en, medan Liverpool bara vunnit en och spelat lika tre.

Liverpool har alltså, rent formmässigt sett, inte ett övertag på sina motståndare, och inte heller ur ett kortare, historiskt perspektiv. För på de sex senaste mötena har Liverpool bara besegrat laget från Hampshire i södra England en enda gång. Två möten har slutat lika och två med uddamålssegrar till Saints.

Därför blir det allt annat än en promenad i parken för de röda från Merseyside, som dock hade behövt den här finalplatsen för att kunna få tillbaka självförtroendet från i höstas då de ett tag ledde Premier League.

Nu ser det dock inte lika roligt ut. Liverpool har inte vunnit på sina tre senaste omgångar och, i den senaste matchen mot Swansea förlorade man mot svenske Marin Olsson (LÄNK) som nyligen blev klar för klubben.

Det som dock talar för Liverpool-laget är att även Southampton, åtminstone i ligan, bara vunnit en av sina sju senaste matcher. Det kan göra att Liverpool med Coutinho, som nu är den bäst betalde spelaren i Liverpools historia, kan göra vad som krävs och gå till final, där de troligtvis får möta Zlatan Ibrahimovic och Manchester United.

För bästa spel och odds hänvisar vi till Unibet och bet365 men för att få reda på var du kan se Liverpool – Southampton engelska ligacupen! Se och spela Liverpool och Southampton matcher live gratis hos Unibet =>

Liverpool Southampton live stream & odds

Har du i åtanke att lägga ett spel på Liverpool vs Southampton? Då gör du det bäst hos Unibet, detta då du även kan se och spela på matchen via deras hemsida, detta samtidigt som du bettar. Det även finns flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet, Ladbrokes och Expekt. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill dra in en extra slant på den engelska ligacupen. Se och spela på Liverpool vs Southampton hos Unibet.

Bästa oddset på Liverpool eller Southampton vinst?

Här hittar du bästa odds från Unibet, betfair och bet365 inför Liverpool match mot Southampton. Spela på att Liverpool vinner mot Southampton =>

LIVEODDS
LIVEODDS
engelska ligacupen LIVE + BONUS
+ 1500 kr i bonus
+ 1500 kr i bonus + 1500 kr i bonus
Spela på Handbolls-VM 2017 hos Unibet! Spela på Handbolls-VM 2017 hos bet365! Spela på Handbolls-VM 2017 hos LeoVegas!
SE & SPELA HÄR! SE & SPELA GRATIS! SPELA HÄR!

Inför Liverpool vs Southampton i ligacupen

Det är ett spännande möte som står för dörren då Liverpool tar emot Southampton i kvartsfinalen av den engelska ligacupen. Liverpool har åtnjutit ännu en stark säsong där de hittills har lyckats hålla sin förande position i ligan och ser ut att gå mot ännu en ligaseger, deras sjätte i raden. Trots att de förlorat en del toppspelare genom åren, bland annat Paul Pogba till Manchester United, har de lyckats hålla en stark position i den italienska fotbollshierarkin och ser orubbliga ut. Det är här Southampton kommer in, som kommer försöka bryta denna trend med en vinst i den engelska ligacupen.

För Southampton har det däremot gått trögare och de ligger 11 poäng bakom serieledarna. Trots detta går de inte in i matchen i underläge, utan det finns fortfarande en chans för Rossoneri att ta sig vidare i cupen.

Se och spela på samtliga matcher från engelska ligacupen live hos Unibet =>

Liverpool vs Southampton: förväntat resultat och odds

För allt om spel och streaming av engelska ligacupen 2017 – klicka här!

Bäst odds Southampton vinner (1): 7.00
Bäst odds Oavgjort (X): 4.35
Bäst odds Liverpool vinner (2): 1.51

Se senaste oddsen här =>

Liverpool Southampton engelska ligacupen live stream

Vart kan man streama ligacupen matchen mellan Liverpool och Southampton gratis? Här får du reda på vart du kan streama ligacupen matchen Liverpool-Southampton. Silly Season Sverige har fått många frågor rörande Liverpool-Southampton stream och av erfarenhet från första mötet så har vi sammanställt info om Liverpool-Southampton stream, vart man kan streama Liverpool-Southampton live gratis, vem som visar och sänder Liverpool-Southampton stream, vart sänds Liverpool-Southampton engelska ligacupen live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Liverpool Southampton engelska ligacupen på TV

Vart kommer Liverpool-Southampton att sändas stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Liverpool vs Southampton på TV i Liverpool?

Se och spela på Liverpool-Southampton live: Unibet

Liverpool-Southampton ligacupen stream

Vart kan man hitta bästa stream Liverpool-Southampton? Här får du reda på bästa streaming Liverpool-Southampton och Liverpool-Southampton live stream. Vart sänds live Liverpool-Southampton match stream? Här kommer vi endast att nämna live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Söker du efter fulstream lär du bli besviken. För att se och spela på matchen via live stream gäller Unibet Där kan du även följa upplösningen av den engelska ligacupen och se vem som lyckas ta hem pokalen!

Liverpool-Southampton ligacupen match stream

LIVEODDS
LIVEODDS
engelska ligacupen LIVE + BONUS
+ 1500 kr i bonus
+ 1500 kr i bonus + 1500 kr i bonus
Spela på Handbolls-VM 2017 hos Unibet! Spela på Handbolls-VM 2017 hos bet365! Spela på engelska ligacupen 2017 hos LeoVegas!
SE & SPELA HÄR! SE & SPELA HÄR! SPELA HÄR!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply