Officiellt: Paul Pogba presenterad av Manchester United

Officiellt: Paul Pogba presenterad av Manchester United

Manchester United värvar Paul Pogba

Tillslut tog transfersagan om Manchester United och Paul Pogba slut. Fransmannen har nu presenterats av den engelska storklubben och skriver på ett femårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Efter en lång och utdragen historia om Paul Pogba och en flytt till Manchester United har affären gått i hamn. Spelaren genomförde den obligatoriska läkarundersökningen under måndagen och tidigt på tisdagsmorgonen står det klart att 23-åringen skriver på ett femårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Någon transfersumma har inte offentliggjorts men i flertalet medier i både Italien och England pratas det om totalt 140 miljoner euro där 20 miljoner går till agenten Mino Raiola. Pogba ansluter från Juventus där det blev 124 matcher och 28 mål på fyra säsonger i den svartvita klubben.

– Jag är lättad över att ha återvänt till United. Det har alltid varit en klubb med en speciell plats i mitt hjärta och jag ser verkligen fram emot att få jobba med José Mourinho. Jag har trivts väldigt bra under min tid i Juventus och har flera fantastiska minnen från klubben samtidigt som jag har många riktiga vänner i laget. Jag kände dock att det var rätt tillfälle att återvända till Old Trafford. Jag gillade alltid att spela på hemmaplan framför våra fans och jag kan inte vänta på att få tillföra vad jag kan till detta laget. Detta är rätt klubb för mig att uppnå mina mål och det jag vill få ut inom fotbollen, säger Pogba till klubbens officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply