Arsenal erbjuder Olivier Giroud i utbyte mot Mauro Icardi

Arsenal erbjuder Olivier Giroud i utbyte mot Mauro Icardi

Fransosen kan lämna Emirates

Enligt rapporter från Storbritannien skall Arsenal vara beredda att sälja anfallaren Olivier Giroud till Inter i utbyte mot Inters anfallare Mauro Icardi som de har spanat på under en längre tid.

Arsenal har under de senaste somrarna kritiserats för att inte vara särskilt aktiva under transferfönstret. De gör bra ifrån sig i ligan men många menar att om de vill ge det en seriös chans och verkligen ha en möjlighet att nå ligatiteln så måste de värva in mer spelare, speciellt då skadeproblemen inte håller sig borta. Nu senast faller mittbacken Gabriel Paulista bort på obestämd tid och tränare Arsene Wenger har en knivig situation att lösa i försvaret. Dessutom har det länge snackats om en anfallare, då många anser att Olivier Giroud inte riktigt håller måttet och Danny Welbeck fortfarande faller bort på grund av skada.

Arsenal har visat starkt intresses för Inters anfallare, den argentinske Mauro Icardi och som det ser ut så närmar sig Londonklubben allt mer. De senaste rapporterna från Storbritannien menar på att Arsenal skall ha erbjudit Inter chansen att värva fransmannen Giroud, som spelar i klubben sedan säsongen 2012/2013, och vill då ha möjlighet att värva Interkaptenen Icardi i utbyte skriver TMW. Icardis framtid ser fortfarande väldigt osäker ut, då det idag blev klart att tränare Roberto Mancini inte längre stannar i klubben och det ryktas om att holländske Frank de Boer kommer att ersätta honom. Dessutom så är Serie A-konkurrenterna Napoli också väldigt intresserade av att ersätta Gonzalo Higuain, som gick till Juventus nyligen för en rekordsumma, med den unge argentinaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply