Lista: Åtta stjärnor utan kontrakt till sommaren

Lista Åtta stjärnor utan kontrakt till sommaren

Åtta stjärnor som blir bosman till sommaren

Åtta stjärnor vars kontrakt går ut i sommar? Åtta stjärnor som blir bosman till sommarfönstret? Även om vinterfönstret ännu inte har stängt så blickar vi redan mot sommaren. En del klubbar gillar inte att värva på vintern, av olika anledningar, och sommarfönstret är fortfarande det populäraste alternativet att värva i. Det är även då många av spelarnas kontrakt går ut, och det finns en chans att knipa några riktigt duktiga spelare utan att behöva betala någonting, då de går som så kallade bosman-värvningar.

Av olika anledningar kan det ibland finnas riktigt bra spelare som blir kontraktslösa och som andra klubbar då har en chans att värva utan att behöva betala. Det blir istället lönen som blir den stora utgiften och någonting att locka med.

Åtta kontraktslösa stjärnor tillgängliga till sommaren

Men för att man skall kunna skopa upp en riktigt bra bosman-värvning krävs det att man håller koll på spelare vars kontrakt just håller på att gå ut, och kanske kan man få till en bra affär. På Silly Season Sverige har vi listat åtta stycken stjärnor som kan komma att gå gratis i sommar, men först vill vi passa på att tipsa om ett par andra populära listor, till exempel 5 talanger som kan gå i Alexander Isaks fotspår, världens dyraste spelare under 18 år och fem svenskar som lyckats i Bundesliga.

8. Sead Kolasinac, Schalke 04

Lista Åtta stjärnor utan kontrakt till sommaren

Kolasinac är en efterfrågad mittback, med dagens krav på att försvararna skall kunna vara effektiva på båda ändar av planen, ett krav som den bosniske försvararen uppfyller. Kolasinac har vunnit mer än 50% av sina dueller, sätter sällan en fot snett och har gjort många brytningar. 23-åringen har även en offensiv ådra och har redan lyckats bidraga med två mål och fyra assister under den gångna säsongen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply