Uppgifter: Ronaldinho kan flytta till Malaysia

bet365

Ronaldinho kan ha hittat ny klubb

Efter att ha brutit kontraktet med Fluminense har den före detta brasilianske superstjärnan Ronaldinho fått ett erbjudande från Malaysia Super League.

Efter en tids spel i Mexiko flyttade Ronaldinho hem till Brasilien och Fluminense där många trodde att han skulle visa god form, men så blev inte fallet. Spelarens liv har under de senaste åren kantats av festande och mindre skandaler som gjort att prestationerna på planen inte varit de bästa. Nu rapporterar brasiliansk media att spelaren har fått ett erbjudande att flytta till Pahang FA som spelar i Malaysia Super League.

Enligt spanska Diario Sport ska en affär mellan parterna har varit så gott som klar, men spelarens bror, tillika agent ska då ha informerat honom om att en klubb i Schweiz ska ha erbjudit honom 12 miljoner dollar per år, en siffra som ska ha fått stjärnan att tänka lite extra.

Ronaldinho har den senaste tiden ryktats vara på väg till klubbar i antingen turkiska Süper Lig eller amerikanska MLS där flertalet klubbar ska ha varit intresserad av spelarens tjänster.

35-åringen som även har ett spanskt pass verkar inte vara speciellt orolig på grund av situationen och det återstår att se var brasilianaren tar vägen i vinter.

Framgångsrik karriär

Ronaldinho har under sin tid som fotbollsspelare bland annat vunnit Balon d’Or, VM 2002 och Champions League 2005 och har representerat storklubbar som AC Milan, Barcelona FC och Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply