Zlatan stannar i La Galaxy?

Zlatan stannar i La Galaxy

Presidenten självsäker: Ibra stannar

Trots att Zlatan Ibrahimovic och LA Galaxy missade slutspelet i MLS under svenskens första säsong är klubbens president säker på att stjärnan stannar.

Det har ryktats en hel del om var Zlatan kommer att spela nästa säsong. Inte minst handlar det om en återkomst till Italien eller Spanien. Men LA Galaxys president är självsäkert.

– Jag är säker på att det blir minst en säsong till i La Galaxy, säger Chris Klein.

Men kan hamna i Milan?

SE ÄVEN: Zlatans nya bilar

Det är italiensk press som skriver att Zlatan nu ska vara villig att återvända till San Siro och göra sin andra sejour i den rödsvarta klubben. För drygt en månad sedan uttalade sig svensken om en återkomst till Milan.

– Hela världen vill ha Zlatan, jag är inte förvånad. Och Italien är mitt andra hem, det vet alla. Av alla klubbar jag representerat är Milan den största, på många olika sätt. Jag trivdes väldigt bra där. Men just det här har jag inte hört något konkret om, sa Ibrahimovic för en dryg månad sedan.

– Ibra har väldigt nära band till Milan, det vet alla. Vi kan inte förneka att det var mer än en snabb tanke genom våra huvuden eftersom han är extraordinär och har väldigt speciella karaktärsdrag, men just nu är det inte möjligt, dementerade dock Milans sportchef Leonardo kort senare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply