LA Galaxy

LA Galaxy nyheter och senaste nytt om Los Angeles Galaxy fotboll!

LA Galaxy är ett av de lag som varit med längst i MLS. Man är även det lag som tagit flest titlar och det lag som brukar värva de största spelarna. Tidigare har bland annat David Beckham haft en sejour där. Han var en av de första storstjärnorna i Europa som gjorde resan över Atlanten.

LA Galaxy är totalt tagit fem ligatitlar under sin tid i den amerikanska högstaligan. Nu när Zlatan Ibrahimovic anslutit till klubben. Något som gör att tippar på att västkustlaget ska ta hem sin sjätte ligatitel. Svensken har ett kontrakt som binder honom till klubben till och med 31 december 2020. Tar vi en titt på ekonomin är Zlatans lön väldigt mycket lägre än i Manchester United. Svensken har nämligen gått ner 96% i lön och sägs inte tjäna speciellt mycket längre. Det är oklart vad summorna ligger på men när det kommer till Zlatan Ibrahimovic inkomst som heter duga.

I och med att Zlatan bröt kontraktet med Manchester United i mitten av mars månad 2018 var han fri att skriva på för vilket jag han ville. Han uttalade sig redan för ett tre år sen om att han ville spela i MLS. I LA blir han lagkamrat med spelare som Giovanni dos Santos samt hans bror Jonathan dos Santos. Hur det går för laget denna säsong återstår att se. Det ska dock bli väldigt spännande att se hur svenskens presterar i Los Angeles Galaxy.

LA Galaxy transfer news

LA Galaxy Zlatan Ibrahimovic transfer news. Då Galaxy är en av de största klubbarna i USA. Samtidigt som Zlatan Ibrahimovic en av de mest kända fotbollsspelarna i världen pratas det jämt om de båda. Speciellt i Sverige där intresset är enormt för anfallaren. Flytten till ett nytt land och en ny liga har fått upp intresset igen efter att zlatan haft en svår period. Detta med skador under sin sista tid i Manchester United.

Zlatan har tidigare varit en av världens dyraste fotbollsspelare men då han hunnit bli 36 år är det rekordet borta. Speciellt med tanke på hur priserna urartat senaste tiden i fotbollseuropa. Flytten till LA Galaxy gjordes dock gratis. Det hela får ses som en nytändning för Zlatan som inte kunde räkna med någon speltid under våren.

LA Galaxy

LA Galaxy transfer rumours

MLS är det inte lika lätt att värva som i Europa. Det är inte heller lika attraktivt än att spela i USA och därför finns det inte lika många rykten. Det är mest spelare som är på väg att avsluta sina karriärer i MLS. Självklart finns det undantag. I det stora hela är det inte lika mycket skriverier som det är runt de europeiska klubbarna.

LA Galaxy transfer rumours är inte ens en bråkdel av de som det skrivs om i till exempel England. Där skrivs det stup i kvarten om flyttar, något som många tycker är överdrivet.

LA Galaxy stream

Zlatan Ibrahimovic har flyttat till MLS. Det har gjort att många letar efter Los Angeles Galaxy live stream. För att Se Zlatans och Los Angeles Galaxys matcher finns det flertalet alternativ. Är du på jakt efter streaming sidor för att se MLS finns det flertalet alternativ att välja mellan. En tjänst som är väldigt smart är watch&bet. Det innebär att du kan spela och streama event hos spelbolag och betting sidor med live stream i Sverige.

LA Galaxy live stream online free? Det kan vara svårt att hitta streamingsidor som erbjuder matcher gratis men det finns väldigt bra alternativ för att se LA Galaxy stream.

Se och spela på MLS hos Unibet =>

Se och spela på MLS hos bet365 =>

LA Galaxy spelschema

Spelschema LA Galaxy? Det spelas väldigt många matcher under fotbollssäsongen i MLS. I grundligan spelar man nämligen 22 matcher. Därefter går det vidare till ett slutspel.

LA Galaxy fixtures och LA Galaxy schedule blir väldigt många under en säsong. Det ska bli kul att se hur många mål som Zlatan Ibrahimovic mäktar med på västkusten.

LA Galaxy match idag? Den amerikanska fotbollsligan håller igång, precis som Allsvenskan, mellan Mars och oktober och det är matcher mer eller mindre varje vecka. När det kommer till Galaxy spelar man på Stubhub Center och arenan har en kapacitet på drygt 27.000 åskådare.

LA Galaxy Champions League

När det kommer till internationella turneringar spelar även lagen i MLS Champions League. Det är dock CONCACAF Champions League som är till för lag i Nordamerika, Centralamerika och Karibien. Detta blir en stor utmaning för Zlatan som inte lyckades att vinna UEFA Champions League. Detta trots spel i Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain och Manchester United.

Det återstår att se hur han står sig mot de övriga lagen i den nya ligan han kommer till.

LA Galaxy nästa match

Är du intresserad av att veta var och när LA Galaxy spelar nästa match? Storklubben spelar matcher nästan året runt och det är nästan alltid någon match som spelas med laget varje helg. Ibland till och med mer ofta.

LA Galaxy laguppställning

Zlatan kommer utan någon tvekan att få en plats i LA Galaxys laguppställning. Han är en av de största spelarna man har i lage. Det skulle överraska något enormt om tränaren valde att sätta supersvensken på bänken. Zlatan må ha några år på nacken men bara han får hålla sig frisk kommer han troligen fortsätta att göra mål även i MLS.

Går allt som det ska får vi se Zlatan i Los Angeles Galaxy laguppställning vecka in och vecka ut. Det år dock oklart hur pass mycket han klarar med tanke på att han börjar bli till åren. Frågan är hur stor skillnad det är på mellan den engelska ligan och Los Angeles Galaxy.

Tar vi en titt på LA Galaxy players och squad finns det flera spelare som är väldigt intresserade. Speciellt de båda mexikanarna Jonathan dos Santos och Giovanni dos Santos. Två spelare som fostrades i FC Barcelona men varit runt i ett gäng klubbar i Europa. Detta innan de valde att flytta till USA.

Att Galaxy skulle bli Zlatans nästa klubb är troligen det bästa valet som han kunde ta.

LA Galaxy news

Galaxy är en av USAs största fotbollsklubbar och intresset har blivit stort sedan Zlatan Ibrahimovic anslut i mars månad 2018. Det är inga extrema löner som gäller när det kommer till spel i MLS. Detta då det finns begränsningar för hur mycket man får betala ut till den trupp man har. De bäst betalda är självklart de som alltid är med i klubbens laguppställning och startelva vecka ut och vecka in.

LA Galaxy latest news

Letar du efter LA Galaxy nyheter finns det mycket att läsa om. Speciellt efter att Zlatan skrivit på ett kontrakt som binder honom till klubben. Detta till och med vintern 2020. Han skrev alltså på ett treårskontrakt. Det finns även de som är på jakt efter LA Galaxy biljetter, tröja och matchtröja eller vart man hitta en logo eller wallpaper. Klicka för att komma till LA Galaxys officiella shopTwitter konto och webbsida.