Senaste rykten om Zlatan

Senaste rykten om Zlatan

En snabb sökning visar att Zlatan har ryktats vara aktuell för en transfer både till Galatasaray och Milan under detta år. Även fast Zlatan har gjort succé i Los Angeles Galaxy-klubben har laget inte haft tillräckligt med framgång i den senaste säsongen vilket betyder att han antagligen inte kommer att spela i slutspelet i Major League Soccer, MSL. Detta har dock inte hindrat honom från att redan nu pika rivalen – vilket har fått medier i USA att reagera.

Nu ser det ut som att Zlatan antagligen kommer att återvända till Milan och spela i klubben och landet som ligger honom varmt om hjärtat, enligt vad han har sagt tidigare:

– Hela världen vill ha Zlatan, jag är inte förvånad. Och Italien är mitt andra hem sa han till Metro som frågade honom om ryktet.  Han sa även att Milan är den största klubben han har representerat och att han trivdes väldigt bra där, något som alla vet menar han.

Sen tidigare är det känt att hans fru har haft ett finger med i spelet om vart de ska flytta. Att det blev just Los Angeles var ett beslut som hans fru önskade, och Zlatan såg det också som en chans att satsa på livet efter fotbollskarriären; väl i Los Angeles har han vässat sitt entreprenörskap. Även David Beckham gjorde samma resa mot slutet av fotbollskarriären.

Men som det ser ut nu så kan Zlatan vara tillbaka i Milan redan i januari. Med hans ålder på 37 år kan det kanske vara hans sista klubb som han går med i innan han avslutar sin karriär där den började – i Malmö FF:

– MFF vet att klubben ligger i mitt hjärta, sa han. Zlatan har nämligen sen tidigare sagt att han gärna vill avsluta sin karriär där sagan slutade. Om det verkligen blir av återstår att se.

Tills dess innan vi vet var Zlatan hamnar kommer han säkert bjuda på några spännande matcher eller kontroversiella uttalanden i amerikansk media. Det finns också casinobonusar du kan använda dig av för att spela Football Star hos Storspelare.com så att veckorna fram tills vi vet vad som händer i januari går snabbare.

LA Galaxys klubbpresident, Chris Klein, uttalade sig nyligen om att han är säker på att Zlatan kommer att göra minst en säsong men alla vet ju att Zlatan (och hans fru) har det sista ordet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply