bet365

McGregor Mayweather TV Sverige – se matchen på Viaplay PPV – Pay-per-view!

mcgregor vs mayweather pay per view sverige

Viaplay McGregor vs Mayweather fight boxning på TV

McGregor Mayweather TV Sverige? Det är Viaplay => som kommer att visa McGregor Mayweather matchen på TV i Sverige! Viaplay sänder superfighten the Money Fight TV genom PPV här =>. Det är således det inte genom det vanliga Viaplay Fighting paketet, utan fighten är en PPV-match som man får betala extra för. PPV för Conor McGregor vs Floyd Mayweather verkar bli en dyr historia för oss i Sverige. Även McGregor sponsorer har tagit i erbjuder 50 gånger pengarna på vinst för sin slagkämpe McGregor => Givetvis ska rekord slås även på den fronten. Se McGregor vs Mayweather live här =>

Floyd Mayweather Conor McGregor TV Sverige

Viaplay sänder ’The Money Fight’: ”Superfighten” i Sverige

Hur blir det för oss svenskar som vill se matchen på TV i Sverige? Vem sänder McGregor Mayweather vilken kanal visar McGregor Mayweather matchen? McGregor Mayweather tid? McGregor Mayweather vilken tid? När börjar McGregor och Mayweather svensk tid?

Mayweather vs McGregor TV Sverige

McGregor Mayweather TV Sverige

Nu står det klart hur de svenska boxnings- och kampsportsentusiasterna kan följa mötet mellan boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. och UFC-mästaren Conor McGregor den 26 augusti på TV i Sverige. Floyd Mayweather vs Conor McGregor-galan startar kl. 06:00 svensk tid och Huvudkortet startar kl. 06:00 svenskt tid och visas på Viaplay PPV.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor TV Sverige

Floyd Mayweather vs Conor McGregor McGregor vs Mayweather fight förväntas starta kl. 06:00 svensk tid på Viaplay PPV med svenska kommentator som är boxnings- och UFC-experter på Viaplay fighting.

Nu står det klart att Viaplay sänder superfajten mellan Floyd Mayweather Jr. och Conor McGregor. Boxningsmatchen, som äger rum på T-Mobile Arena i Las Vegas, kommer gå att följa på Viaplays pay per view som har exklusiva nordiska sändningsrättigheter för evenemanget.

McGregor Mayweather TV Sverige pris/kostnad

Mayweather McGregor TV Sverige

Dana White, VD för UFC, satte tillsammans med Mayweathers team priset för PPV-eventet till 100 dollar. Det blev precis vad kostnaden för supermatchen mellan Conor McGregor vs Floyd Mayweather Jr blev. Det kostar nästan 100 dollar (ca 900 kronor) att se matchen på PPV i USA. Priset har satts utifrån vad det kostade att se supermatchen mellan Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao, en PPV som också kostade ca 100 dollar.

Viaplay kommer att sända supermatchen men vi behöva att betala en viss summa för att se PPV-fighten. Det är inte 900 kronor, men inte så långt ifrån. Priset för Viaplays sändning är 499 kronor och går att köpas även för de som inte har ett Viaplay Fighting-abonnemang.

Enligt förväntningarna så blir matchen mellan McGregor och Mayweather bli världens mest inkomstbringande pay-per-view-boxningsmatch. Det är ESPN så blir matchen mest inkomstbringande match någonsin med en förutspådd global försäljning på 475 miljoner dollar.

Det förmodligen det dyraste PPV-eventet i Sveriges historia. För den som istället hade velat se matchen på plats i Las Vegas så hade det kostat väldigt mycket mer än att se den på TV. De billigaste biljettpriserna för de ‘sämsta’ platserna börjar från ca. 18 500 kronor till ringside som kostar ca 70 000 kronor enligt viagogo.se.

Spel, odds och tips inför fighten

För dig som vill spela på Floyd Mayweather vs Conor McGregor match så finns en hel del att tippa på fighten. Här har du några speltips på McGregor vs Mayweather match och här kan du se McGregor vs Mayweather odds inför fighten.

McGregor Mayweather TV Sverige

– Spela på McGregor till 50 gånger pengarna hos betsafe =>. Tippa på hos betsafe =>

McGregor Mayweather tv sverige viaplay

– Spela på Mayweather till förhöjt odds hos Unibet =>. Tippa hos Unibet =>

McGregor Mayweather TV Sverige - se matchen på Viaplay PPV - Pay-per-view!

– Spela på Mayweather och McGregor till förhöjt odds hos betfair =>. Tippa hos betfair =>

LIVESPEL + ODDS EXTRA STOR BONUS BOXNING LIVE STREAM HD PPV
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 499 kr/mån*
Live stream gratis hos Unibet Få Fight Night 930 kr i bonus hos betfair Boxningsmatchen McGregor vs Mayweather live stream Viaplay
Hämta bonus! Hämta bonus! Se fighten här!

McGregor Mayweather viasat

I korthet kan säga att vad gäller McGregor vs Mayweather på TV, TV kanal och stream så är det Viaplay som gäller. Vad gäller McGregor Mayweather tid och McGregor Mayweather svensk tid samt vilken tid går McGregor Mayweather så har du all info här. Nu är allt är klart och det är Viaplay PPV => som kommer att sända galan live på TV i Sverige genom Viaplay live streaming och PPV.

Det är enbart Viaplay PPV => som gäller i Sverige och du kan läsa mer på Mayweather nästa match, McGregor nästa match, boxning på TV idag, UFC Viaplay gratis, UFC på TV i Sverige 2017 och UFC Viaplay schema och UFC.com.

Vilken tid börjar McGregor Mayweather match? McGregor vs Mayweather match startar kl. 06:00 svensk tid. De första matcherna börjar redan kl. 01:00 och huvudkortet startar kl. 03:00 svenskt tid och sänds på Viaplay PPV.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply