Nikola Kalinic genomgår läkarundersökning med Milan

Nikola Kalinic genomgår läkarundersökning med Milan

Milan allt närmare köp av Kalinic

Enligt italiensk media kommer Nikola Kalinic inom kort att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på för Milan.

AC Milan har förstärkt rejält under sommarens transferfönster. Tidigare har man hämtat in spelare som André Silva, Leonardo Bonucci och Hakan Calhanoglu men det har fattats den där riktiga anfallsspetsen för att slutföra storsatsningen. Det har pratats om flera av Europas bästa anfallare när det kommer till vem man vill ha in i anfallet och nu ser den rödsvarta klubben ut att ha hittat den spelare man ska satsa på.

Enligt italienska TMW kommer Milan inom kort att värva Nikola Kalinic från ligakonkurrenterna Fiorentina. 29-åringen har spelat i Viola under de två senaste säsongerna men nu tyder nästan allt på att det blir en flytt till Milan. TMW skriver nämligen att spelaren kommer att genomgå en läkarundersökning med Milano-klubben för att därmed skriva på för den storsatsande klubben.

Nikola Kalinic genomgår läkarundersökning med Milan

Fiorentina har redan hittat ersättare

Giovanni Simeone är klar för spel i Fiorentina den kommande säsongen, det bekräftar Serie A-klubben på sin officiella hemsida. Anfallaren som den gångna säsongen stod för 13 mål på 36 matcher för Genoa skriver på ett kontrakt som sträcker sig över de fem kommande säsongerna.

Tidigare har Simeone representerat River Plate i den argentinska ligan där han bland annat vann ligaguld, Copa Libertadores,  Copa Sudamericana samt Recopa Sudamericana. Han stod även för 10 mål på 12 matcher i Argentinas U20-landslag.

Fiorentina inleder ligaspelet på söndagskvällen då man ställs mot Inter.

Kalinic genomgår läkarundersökning med Milan

Info: Mcgregor Mayweather tv tider & tv kanal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply