Atlético Madrid och Chelsea överens om Diego Costa

Atlético Madrid och Chelsea överens om Diego Costa

Diego Costa detaljer från återkomst till Atlético Madrid

Enligt spansk radio kommer en affär mellan Atlético Madrid och Chelsea bli klart inom kort. Det är Diego Costa som kommer byta klubb och återvänder därmed till Atlético Madrid.

Atlético Madrid har kommit överens med Chelsea om en övergång för Diego Costa, det rapporterar den spanska radiokanalen Onda Cero under natten mot söndag. Enligt journalisten Hugo Condes kommer en affär att göras officiell inom kort då endast detaljer kvarstår. De båda klubbarna ska vara överens om en affär men det enda som behöver lösas är spelarens relation med den engelska huvudstadsklubben. Under de senaste veckorna har spelaren nämligen vägrat att träna med Chelsea, något som gjort att han blivit straffad med böter.

Costa lämnade Atlético sommaren 2014 efter att den spanska huvudstadsklubben vunnit La Liga samt tagit sig till final i UEFA Champions League, detta får drygt 38 miljoner euro. Atlético sägs nu betala 45 miljoner euro, plus 10 miljoner i eventuella bonusar för den spanska landslagsmannen.

Atlético Madrid kommer dock inte kunna använda sig av Diego Costa. Spanjorerna har för närvarande ett registreringsförbud som innebär att man inte kan skriva in nya spelare i truppen. Costa kommer därmed tvingas träna med Atlético till årsskiftet utan att spela några matcher, alternativt lånas ut under de kommande sex månaderna.

Atlético Madrid och Chelsea överens om Diego Costa

Chelsea vill värva Danny Rose

Chelseas tränare Antonio Conte är inte speciellt nöjd med hur klubbledningen agerat under transferfönstret. Man har värvat in spelare som Álvaro Morata och Bakayoko men italienaren kräver mer och nästa position man ska vilja förstärka är vänsterbacksplatsen. Det är The Sun som kommer med uppgifter om att Stamford Bridge-klubben har börjat intressera sig över Danny Rose Tottenham Hotspur och kommer fråga sig för om en övergång.

Roses kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 och tidigare ska Tottenham inte ha några intentioner på att vilja sälja den Leeds-fostrade spelaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-stjärnorna

Atlético Madrid och Chelsea överens om Diego Costa
Info: Mayweather Mcgregor tv kanal & tv tider

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply