Allsvenskans bästa målvakter 2018

Allsvenskans bästa målvakter

Bästa målvakterna i Allsvenskan 2018

Vem är allsvenskans bästa målvakt 2018? Vilka är de bästa målvakterna i Allsvenskan 2018? Här går vi igenom målvakterna som vi anser är allsvenskans bästa målvakter 2018 efter säsongen 2018, baserat på räddningsprocent. Vi går igenom de bästa målvakterna med den bästa räddningsprocenten under denna säsong för att hitta den bästa målvakten i Allsvenskan 2018. Vi baserar denna listan på hur många procent som målvakterna i fråga har räddat i sin egna kasse.

Det handlar inte om Allsvenskans bästa målvakter genom tiderna som är en egen lista eller Sveriges bästa målvakter genom tiderna. Ta gärna en titt på den här listan med Allsvenskans bästa målvakter och Allsvenskans mest värdefulla målvakter för att få perspektiv på vilken målvakt som kan bli Allsvenskans bästa målvakt.

Vem som blir Allsvenskans bästa målvakt kommer att avgöras på Fotbollsgalan 2018 i slutet av november. Här kan du se målvakterna som blivit nominerade till Fotbollsgalans pris ”Bästa målvakt”. 

Tre målvakter finns nominerade till Årets bästa målvakt 2018, nämligen Andreas Isaksson (Kasimpasa SK/Djurgården), Karl-Johan Johnsson (EA Guingamp) och Robin Olsen (FC København). Kolla gärna hur dessa målvakter placerar sig på denna lista som endast baserar sig på målvakternas räddningsprocent.

Allsvenskan 2018 bästa målvakter

Allsvenskan innehåller många bra och spännande spelare såväl som målvakter. I denna lista går vi på Silly Season Sverige igenom Allsvenskans bästa målvakter 2018 för att tillslut kunna kora Allsvenskans bästa målvakt. Det finns många olika sätt som man kan bedöma en spelare eller en målvakt på, men antalet procent som målvakten i fråga har räddat är en bra utgångsposition.

10. Damir Mehic, 71%

Allsvenskans bästa målvakter 2016

Damir Mehic står i mål för Jönköping Södra, som i årets säsong landade på en 12:e placering i ligan. Den 29-årige målvakten har tillhört klubben sedan 2014 och sitter på ett kontrakt som går ut 2018.

9. Kevin Stuhr Ellegaard, 72%

Allsvenskans bästa målvakter 2016

Kevin Stuhr Ellegaard är en dansk målvakt, som har vaktat kassen för IF Elfsborg sedan 2012 och den 33-årige målvakten är mycket omtyckt. Han har tidigare spelat för bland annat Manchester City, Blackpool, Hertha BSC och SC Heerenveen.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply