Topp 10: Kändisar som håller på Arsenal

bet365

Topp 10- Kändisar som håller på Arsenal

10 kända personer som supportar Arsenal

Fotbollen och dess supporterkultur känner inte till gränser som kändisskap eller inte. Alla kan vara fotbollsfans utan några speciella kvalificeringar. Detta innebär såklart att en del personer vars aktioner har varit väldigt ifrågasatta har haft möjlighet att känna sig del av en klubb, vilket man kan ställa sig emot så mycket man vill, men i slutändan är man ändå i sig själv i sitt supporterskap. Detta gäller även för kända personer, som kanske redan har skyltat med sitt supporterskap eller hållit det hemligt.

10 kända Arsenalsupportrar

Det spelar ingen roll huruvida man är kändis eller inte för att heja på ett fotbollslag. Men som fan kan det vara kul att veta vart man har jämlikar. På Silly Season Sverige har vi listat 10 stycken Arsenal-supportrar som även råkar vara rätt kända. Men innan vi hoppar in i det vill vi tipsa om Premier League klubbarna som betalar mest i lön, de fem bästa lagen i Premier Leagues historia och tio snabbaste spelarna i Premier League, alla populära listor en kan läsa efter att vi gått igenom Topp 10: Kändisar som hejar på Arsenal.

Topp 10- Kändisar som håller på Arsenal

10. Piers Morgan – TV-kändis

Topp 10: Kändisar som håller på Arsenal - Piers Morgan

Piers Morgan är en TV-personlighet som kanske mest är känd för sin roll som jurymedlem i både Britain’s Got Talent och America’s Got Talent. Från början är Morgan en journalist och redaktör som ofta får kritik av Arsenalsupportrar för att ständigt byta sida i Wenger-frågan och sin förmåga att alltid kritisera allt och alla.

9. Jay-Z – artist

Topp 10: Kändisar som håller på Arsenal - Jay-Z

Jay-Z är en av världens största och mest kända rappare. Vad få vet är att han är en uttalat Arsenalsupporter och han besöker Emirates Stadium ett antal gånger varje säsong. Han har också sagt att han vill köpa aktier i Arsenal i framtiden.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply